Szabó Ádám mellek Barcelona Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi épp Barcelonában romantikázik kedvesével, Szabó Ádámmal: innen posztolt egy meglehetősen merész fotót.

Úgy tűnik, nagyon élvezi első közös nyaralását szerelmével, Szabó Ádámmal Tóth Andi, a pár naponta oszt meg követőivel fotókat a mesés Barcelonából. Az énekesnő ezúttal egy igen merész képet posztolt, a Barcelona stadionja előtt pózol egy olyan ruhában, amely alig tarkarja formás idomait. Persze férfi rajongói is egyből kiszúrták a villantást, nem is fukarkodtak bókjaikkal.

#barcelona ‍♀️

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Holtan találtak rá Sophie Gradon szépségkirálynőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180621-holtan-talaltak-ra-sophie-gradon-szepsegkiralynore-miss-nagy-britannia.html32 évesen elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő. TV + SztárokOrigoPordán Petra kávéfüggőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-pordan-petra-kavefuggosegerol-vallott.htmlPordán Petra a hét legtöbb napján hajnalok hajnalán kel, hiszen társaival együtt ébreszti az országot 6 és 10 között a Sláger FM-en. Erre azonban függősége nélkül nem lenne képes. TV + Sztárok--Felmentették Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-felmentette-a-birosag-gyoziket-sikkasztas.htmlVégre ítélet született Győzike ügyében: az adóhatóság felmentette a showmant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVilmos herceg 36 éves lett: boldog születésnapothttp://www.life.hu/sztarok/20180621-vilmos-herceg-36-eves-lett-boldog-szuletesnapot.htmlVilmos herceg betöltötte a 36. életévét, de úgy tűnik, hogy a nagy ünnepség elmarad. Más dologra koncentrál születésnapján a háromgyermekes herceg. TV + Sztárok--Húsz millióra biztosította a testét Pintér Tibor, reklámnak tartja a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-husz-milliora-biztositotta-a-testet-pinter-tibor-reklamnak-tartja-a-meztelenkedest.htmlPintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója az utóbbi időben gyakorta dobta le a ruháit nyilvános szereplések alkalmával. Most beszélt arról, mennyire tudatos döntés ez a részéről, és arról is, hogy 20 millió forintra biztosította a testét. TV + Sztárok--Luxus Vivi kötelezővé teszi a mindennapot szexethttp://www.life.hu/sztarok/20180621-luxus-vivi-kotelezove-teszi-a-mindennapot-szexet.htmlHamarosan oltár elé vezetik a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Vasvári Vivient. Most pedig azt is elárulta, hogyan próbálja majd fenntartani a lángolást a házas évek alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.