Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynő

halál szépségkirálynő öngyilkosság valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Depresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el.

Mint arról már beszámoltunk, szülei házában holtan találták a 32 éves Sophie Gradon brit szépségkirálynőt, realityszereplőt. Halálhírén a fél világ megdöbbent, és a rajongók azóta is azt találgatják, mi vezethetett a tragédiához.

A The Sun azt írja, valószínűleg öngyilkosság történhetett, a szépség ugyanis az utóbbi időben depresszióval küzdött és anyagi problémái is voltak. Bár barátai előtt rejtegette legbensőbb érzéseit, igyekezett mindig vidámnak mutatkozni, valójában mentális problémái voltak. Csak a hozzá legközelebb állók tudtak mindenről és már jó ideje aggódtak érte.

Say hello to my liddle friends.... @fash1.uk coming thru on the cut ✌ also check out my story to see some of the new range - UNREAL!!!!

Sophie Gradon (@sophiegradon) által megosztott bejegyzés,

Elnapolták Rékasi Károly tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elnapoltak-rekasi-karoly-targyalasat-per.htmlŐsszel folytatódik Rékasi Károly pere, a színész ugyanis nem jelent meg a legutóbbi ülésen és egyelőre egy szakértői véleményre is várniuk kell. TV + SztárokOrigoPaudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoCristiano Ronaldo eljegyezte barátnőjét, Georgina Rodriguezthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-cristiano-ronaldo-eljegyezte-baratnojet-georgina-rodriguezt.htmlHamarosan oltár elé áll Cristiano Ronaldo: menyasszonya, Georgina Rodriguez a lelátón villantotta meg hatalmas eljegyzési gyűrűjét. TV + Sztárok--Holtan találtak rá Sophie Gradon szépségkirálynőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180621-holtan-talaltak-ra-sophie-gradon-szepsegkiralynore-miss-nagy-britannia.html32 évesen elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő. TV + SztárokOrigoFelmentették Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-felmentette-a-birosag-gyoziket-sikkasztas.htmlVégre ítélet született Győzike ügyében: az adóhatóság felmentette a showmant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.