Kylie Minogue 50 évesen talált rá az igazira: már házasdona is

Forrás: AFP/Leon Neal -
házasság csalódás Kylie Minogue kapcsolat Szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi csalódáson van már túl Kylie Minogue, hogy nem is csoda, ha úgy gondolta, sem a megállapodás, sem a házasság nem neki való. Egy új szerelem azonban megváltoztatta a gondolkodásmódját: most úgy érzi, ezek kissé elhamarkodott kijelentések voltak. 

Kylie minogue nagyon kemény időszakon van túl, de úgy tűnik, márt tényleg maga mögött tudhatja a nehézségekkel teli múltat. Az énekesnő akkor került teljesen padlóra, amikor szakított nála fiatalabb barátjával. Kiderült, hogy Joshua Sasse megcsalta őt, és ez egyből véget vetett a kapcsolatuknak. Kylie olyan rosszul volt a szakítás után, hogy idegösszeomlást is kapott és kijelentette, ő bizony nem állapodik meg többször, és a házasságot is elutasítja.

Kylie Minogue nem zárkózik el a házasságtól Forrás: AFP/Leon Neal

Most azonban újra átgondolta ezt a kijelentését, hiszen ismét szerelemre talált Paul Solomons mellett, aki a GQ magazin kreatív igazgatója.Mellette találta meg az igazi boldogságot Kylie. A férfi pontos korát nem lehet tudni, de az biztos, hogy néhány évvel ő is fiatalabb Kylie-nál. Ez persze nem lényeg, csak az, hogy nagyon boldogok egymás mellett, annyira, hogy Kylie el is ismerte, korábbi kijelentése a megállapodásról és ah ázasságról nagyon elhamarkodott volt.

Elhunyt Erzsébet dán hercegnő: a férje mellé temetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elhunyt-erzsebet-dan-hercegno-a-ferje-melle-temetik.html83 éves korában elhunyt Erzsébet dán hercegnő, akit a palota közlése szerint a férje mellé fognak temetni. TV + Sztárok--Kulcsár Edina videóüzenetben, sírva kérlelte követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kulcsar-edina-videouzenetben-sirva-kerlelte-kovetoit.htmlKiscicát látott vezetés közben Kulcsár Edina, aki megállt, hogy megkeresse a kis állatot. Kiderült, hogy hárman vannak, követőit sírva kérte, hogy segítsenek neki gazdit találni. TV + Sztárok--Lilly Becker, Boris Becker exfelesége ledobta a ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20180622-lilly-becker-boris-becker-exfelesege-ledobta-a-ruhait.htmlA világhírű teniszező, Boris Becker exfelesége, Lilly Becker félmeztelenül pózol legújabb, Instagram-oldalára feltöltött fotóján. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka elárulta, milyen volt eljegyzése pillanatahttp://www.life.hu/sztarok/20180622-karpati-rebeka-elarulta-milyen-volt-eljegyzese-pillanata.htmlEljegyezte egymást Kárpáti Rebeka modell, műsorvezető és kedvese, Völgyi Dániel. Rebeka most elárulta, milyen volt a pillanat, amikor a gyűrű az ujjára került. TV + Sztárok--Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-voros-haju-szepseggel-kaptak-rajta-zacher-gabort-lesifotok.htmlLesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak. TV + Sztárok--Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-gyanitjak-ongyilkos-lett-sophie-gradon-brit-szepsegkiralyno.htmlDepresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.