Megnősült ifj. Andorai Péter, Ábrahám Edit fia

házasság Ábrahám Edit ifj. Andorai Péter szerelem Barátok közt Andorai Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnősült a Barátok közt sztárjának, Ábrahám Editnek és Andorai Péternek a fia, ifj. Andorai Péter. Elárulták, mi volt az esküvő legmeghatóbb pillanata. 

Ugyan Andorai Péter és Ábrahám Edit már elváltak, mégis együtt izgulták végig fiuk, ifj. Andorai Péter esküvőjét, aki nemrégiben kelt egybe kedvesével.

Ifj. Andorai Péter és kedvese összeházasodtak Forrás: Youtube!TV2 Magyarország

"Azt gondolom, az est egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor két szív alakú lakatot összekapcsolva bezártunk egy lufiba, és felengedtük az égbe. Ahogy ezt senki soha nem szedheti szét, úgy a mi házasságunk is örök életre szól" - mondta a Bestnek ifj. Andorai Péter, akinek édesanyja újra visszatér a Barátok közt szereplői közé.

Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-voros-haju-szepseggel-kaptak-rajta-zacher-gabort-lesifotok.htmlLesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak. TV + Sztárok--Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-gyanitjak-ongyilkos-lett-sophie-gradon-brit-szepsegkiralyno.htmlDepresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el. TV + SztárokOrigoKiefer Sutherland először jelent meg barátnőjével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kiefer-sutherland-eloszor-jelent-meg-baratnojevel-foto.htmlKiefer Sutherland négy éve alkot egy párt egy Cindy Vela nevű nővel, de ezelőtt soha nem jelentek meg még közösen egyetlen eseményen sem. Nemrég azonban kivételt tettek: a színész végre megmutatta a barátnőjét. TV + Sztárok--Elnapolták Rékasi Károly tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elnapoltak-rekasi-karoly-targyalasat-per.htmlŐsszel folytatódik Rékasi Károly pere, a színész ugyanis nem jelent meg a legutóbbi ülésen és egyelőre egy szakértői véleményre is várniuk kell. TV + SztárokOrigoPaudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.