Szinetár Dóra csodálatos szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán videó

házasság Makranczi Zalán szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra immár hat éve alkot egy párt Makranczi Zalánnal. Ebből az apropóból egy szerelmi vallomást tett közzé Facebok-oldalán.

Közös fotóikból készített egy rövid videót Szinetár Dóra férjének, Makranczi Zalánnak abból az alkalomból, hogy immár hat éve alkotnak egy párt. A montázs az aláfestő zenével és a szerelmes, boldog családi képekkel nagyon meghatóra sikeredett, rengetegen gratuláltak nekik a Facebookon.

A pár 2012-ben talált egymásra A mizantróp című színdarab próbái során, közös kisfiuk, Benjámin tavaly ősszel látta meg a napvilágot.

Elhunyt Erzsébet dán hercegnő: a férje mellé temetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-elhunyt-erzsebet-dan-hercegno-a-ferje-melle-temetik.html83 éves korában elhunyt Erzsébet dán hercegnő, akit a palota közlése szerint a férje mellé fognak temetni. TV + Sztárok--Kulcsár Edina videóüzenetben, sírva kérlelte követőithttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kulcsar-edina-videouzenetben-sirva-kerlelte-kovetoit.htmlKiscicát látott vezetés közben Kulcsár Edina, aki megállt, hogy megkeresse a kis állatot. Kiderült, hogy hárman vannak, követőit sírva kérte, hogy segítsenek neki gazdit találni. TV + Sztárok--Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-voros-haju-szepseggel-kaptak-rajta-zacher-gabort-lesifotok.htmlLesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak. TV + Sztárok--Lilly Becker, Boris Becker exfelesége ledobta a ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20180622-lilly-becker-boris-becker-exfelesege-ledobta-a-ruhait.htmlA világhírű teniszező, Boris Becker exfelesége, Lilly Becker félmeztelenül pózol legújabb, Instagram-oldalára feltöltött fotóján. TV + Sztárok--Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-gyanitjak-ongyilkos-lett-sophie-gradon-brit-szepsegkiralyno.htmlDepresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el. TV + SztárokOrigoMegmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.