Házassági szerződés: ezt veszíti Meghan Markle, ha elválnak

Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy -
Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt veszíti, ha elválnak.

Egy esetleges válás esetén Meghan Markle elveszti a címeit, az ékszereit, és a gyerekeket is, akik ez esetben Windsorban, az édesapjuknál, Harry hercegnél maradnak. A kőkemény feltételeket Meghan-nek már azelőtt alá kellett írnia a királyi család ügyvédjei előtt, mielőtt kimondta a boldogító igent. Egy esetleges válás esetén ráadásul Meghan a lehetséges örökségétől is elbúcsúzhat, viszont kap egy bizonyos összeget "búcsúzásképpen", hogy mennyit, az egyelőre titok.

Azt pletykálják, hogy Meghan írásban vállalta azt is, hogy az esküvőt követő ötödik hét végéig teherbe esik, ráadásul ikrekkel - írja az OK! nyomán a Femcafé, így máris felröppentek a hírek, hogy várandós.

Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy

Ilyen volt az igazi George Michael, árulta el a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-ilyen-volt-az-igazi-george-michael-arulta-el-a-baratja.htmlEgykori menedzsere, Simon Robert Napier-Bell egy most elkészült dokumentumfilmben elárulta, hogy George gyakorlatilag attól fogva depressziós volt, hogy szólókarrierbe kezdett.TV + Sztárok--Ilyen volt Liptai Claudia menyecskeruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ilyen-volt-liptai-claudia-menyecskeruhaja-lakodalom.htmlBár BESTmagazin többek között arról is ír, hogy milyen volt a nyitótánc Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén, de az is kiderült, milyen ruhába öltözött át Claudia.TV + SztárokOrigoNem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--Szexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--Spanyolországban nyaral Hódi Pamela: bikinis képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-spanyolorszagban-nyaral-hodi-pamela-bikinis-kepet-posztolt.htmlAhogy megírtuk, Spanyolországban nyaral Hódi Pamela és kedvese. A dögös celeb szemmel láthatóan boldogan mosolyog a kamerába, és úgy tűnik, minden oka meg is van rá. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator különdíjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-cinthya-dictator-joy-kulondijat-kapott.htmlA JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.