Keresztes Ildikó megszólalt a Somogyi Borfesztiválos fellépése kapcsán

Fotó: Mudra László - Origo -
Keresztes Ildikó borfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó kiakadt, hogy az egyik hetilap túlzott alkoholfogyasztással vádolta, sőt, fotókat is közölt róla a Somogyi Borfesztiválról. Az énekesnő mindezt személyes bosszúnak tulajdonítja, amit ki is fejtett. 

Az énekesnő az AcNewsnak nyilatkozott a témában: "Egyesek személyes bosszút kívánnak állni rajtam. Igazából nem is érdekel az egész. Tulajdonképpen okom lenne bosszankodni, de inkább csak nevetek a szánalmas próbálkozáson" - mondta el az énekesnőt, és hozzátette: alkalmanként valóban megiszik egy-két pohár italt, de ez szerinte teljesen rendben van.
„Mit igyak egy borfesztiválon? Persze, hogy bort ittam. Mondjon bárki egy embert, aki sosem fogyaszt alkoholt. Nekem sosem volt problémám az alkohollal. Ha lett volna, nem lennék képes a színpadon állni évtizedek óta. Válogatott tornász is voltam, a sportolói múltam pedig szintén összeegyeztethetetlen az alkoholizmussal" – magyarázta.

Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.