színésznő Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andi strandolni ment munka után és az Atlanti-óceán partjáról üdvözölte követőit az Instagramon. 

Egyik leghíresebb magyar színésznőnk ezúttal az Instagram-oldalán osztott meg magáról egy munka után készült szelfit, amelyen nem csupán az arca, de gyönyörű dekoltázsa is látszik. Andi azt írja, neki van a világ legjobb munkája, és ezzel nem is vitatkoznánk.

Követői sem, akik pedig imádják a felvételt:

Közmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigoBaukó Éva megint megmutatta kebleit, zöld fürdődresszben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-bauko-eva-megint-megmutatta-kebleit-szexi.htmlAmióta lefogyott Baukó Éva, azóta minden alkalmat megragad, hogy megmutassa testét. Ezúttal is így tett, követőinek pedig nagyon tetszik a zöld fürdődresszes fotó. Mutatjuk: TV + SztárokOrigoElőször beszél szerelméről, Földesi Anitáról Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20180623-eloszor-beszel-szerelmerol-foldesi-anitarol-homonnay-zsolt-szinesz.htmlTizenöt éve ismeri egymást Homonnay Zsolt és Földesi Anita, de kapcsolatuk három évvel ezelőttre datálódik, a sznész éppen a házasságát zárta le Polyák Lillával, és Anita is kilépett egy kapcsolatból. TV + SztárokMTI/Honéczy BarnabásNem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--Így élne Berki Krisztián, ha Mazsi, Katona Renáta elhagynáhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-igy-elne-berki-krisztian-ha-mazsi-katona-renata-elhagyna-joshi-bharatnak-vallott.htmlJoshi Bharat vendége volt Berki Krisztián. A celeb a Hódi Pamelával törtébő szakításáról is beszélt, valamint arról is, hogy biztos benne, hogy az ő igazi szerelme, Mazsi. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó megszólalt a Somogyi Borfesztiválos fellépése kapcsán http://www.life.hu/sztarok/20180623-keresztes-ildiko-megszolalt-a-somogyi-borfesztivalos-fellepese-kapcsan-elmondta-az-igazsagot.htmlKeresztes Ildikó kiakadt, hogy az egyik hetilap túlzott alkoholfogyasztással vádolta, sőt, fotókat is közölt róla a Somogyi Borfesztiválról. Az énekesnő mindezt személyes bosszúnak tulajdonítja, amit ki is fejtett. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.