Amber Rose és Black Chyna nyilvánosan csókolóztak: fotó

csók Amber Rose black chyna nyilvános leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban rendezték meg a BET gálát, ahol az elképesztő ruhaköltemények mellett egyéb polgárpukkasztásra is sor került. Ilyen volt például Amber Rose és Black Chyna nyilvános leszbikus csókja.

Amber Rose, a hatalmas hátsójáról elhíresült modell, aki nem mellesleg Kim Kardashian előtt Kanye West menyasszonya volt, valamint Black Chyna, Robert Kardashian gyerekének az anyja nyilvánosan csókolóztak a fotósok kamerái előtt. Vajon mit szól ehhez a Kardashian család?

It ain’t no fun, if the Homies can’t have none

Amber Rose (@amberrose) által megosztott bejegyzés,

Egy pattanás miatt kellett bekötni Tóth Andi combját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-egy-pattanas-miatt-kellett-bekotni-toth-andi-combjat-foto.htmlTóth Anditól megszokhattuk, hogy élete minden mozzanatát szívesen megörökíti és meg is mutatja követőinek. Ezúttal bekötött combját fotózta.TV + Sztárok--Eva Longoria édes fotót mutatott kisbabájáról: meghitt pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180625-eva-longoria-edes-fotot-mutatott-kisbabajarol.htmlAlig néhány napja adott életet kisbabájának Eva Longoria, aki egy édes kis talpfotóval köszönte meg a nővérek segítségét, akik a kórházban mellette voltak.TV + SztárokOrigoÚj külsővel szerepelt Csősz Boglárka az RTL reggeli című műsorában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-uj-kulsovel-szerepelt-csosz-boglarka-az-rtl-reggeli-cimu-musoraban-foto.htmlCsősz Bogi az RTL Reggelijében mutatta meg új külsejét: vadítóan néz ki. TV + Sztárok--Szinetár Dóra szemüveges lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szinetar-dora-szemuveges-lett-foto.htmlSzinetár Dóra kortalan, ezt bátran kimondhatjuk. Egy fotóval ezt be is bizonyította.TV + Sztárok--Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigoBaukó Éva Capri szigetén szexiskedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bauko-eva-capri-szigeten-szexiskedett-foto.htmlBaukó Éva barátaival nyaral Capri szigetén, ahonnan csak úgy ontja a szexi képeket. Zöld fürdőruhája nem sokat hagy a képzeletnek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.