Idegösszeomlást kapott a forgatáson Angelina Jolie, gyerekei miatt borult ki

forgatás idegösszeomlás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Démona című film második részét forgatja épp Angliában Angelina Jolie, aki az egyik jelenet kellős közepén kapott idegösszeomlást.

Úgy tudni, gyerekei miatt borult annyira a világhírű színésznő, hogy senki sem tudta megnyugtatni. Angelina ugyanis nem vihette magával a gyerekeket Angliába.

Angelina Jolie a BAFTA-gálán Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

Zokogott, az egész testében remegett a filmszett kellős közepén. Senki nem tudta megnyugtatni

- mondta el egy stábtag az OK magazinnak, írta meg a Blikk.

Kozso és szerelme moziban csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kozso-es-szerelme-moziban-csokoloztak-foto.htmlKozso mindig titokzatos, ha a magánéletéről van szó. Ezúttal azonban egy szerelmes, csókolózós fotót posztolt.TV + SztárokOrigoAmber Rose és Black Chyna nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-amber-rose-es-black-chyna-nyilvanosan-csokoloztak.htmlA közelmúltban rendezték meg a BET gálát, ahol az elképesztő ruhaköltemények mellett egyéb polgárpukkasztásra is sor került. Ilyen volt például Amber Rose és Black Chyna nyilvános leszbikus csókja. TV + Sztárok--Egy pattanás miatt kellett bekötni Tóth Andi combját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-egy-pattanas-miatt-kellett-bekotni-toth-andi-combjat-foto.htmlTóth Anditól megszokhattuk, hogy élete minden mozzanatát szívesen megörökíti és meg is mutatja követőinek. Ezúttal bekötött combját fotózta.TV + Sztárok--Johnny Depp lánya toplessben szerepelt a címlapon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-johnny-depp-lanya-toplessben-szerepelt-a-cimlapon-foto.htmlJohnny Depp lánya egy lélegzetelállító fotón pózol: felül csak egy gyönyörű láncot viselt. TV + SztárokOrigoEgy pattanás miatt kellett bekötni Tóth Andi combját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-egy-pattanas-miatt-kellett-bekotni-toth-andi-combjat-foto.htmlTóth Anditól megszokhattuk, hogy élete minden mozzanatát szívesen megörökíti és meg is mutatja követőinek. Ezúttal bekötött combját fotózta.TV + Sztárok--Hosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.