Új külsővel szerepelt Csősz Boglárka az RTL reggeli című műsorában: fotó

új külső Csősz Boglárka RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi az RTL Reggelijében mutatta meg új külsejét: vadítóan néz ki.

Ma reggel élő adásban láthatták a nézők Csősz Bogit, az RTL Klubon. A szexi luxusfeleség nem a megszokott beállított hajjal, hanem szexi göndör fürtökkel mutatta meg magát. Alig ismertünk rá, de meg kell hagyni, jól áll neki ez a változás.

Jó reggelt @rtlreggeli! Nézzetek! #jóreggeltmagyarország #studio #interview #hungarianchannel #rtl #startingsoon

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

Meghan hercegné fontos feladatot kapott II. Erzsébettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-meghan-markle-fontos-feladatot-kapott-ii-erzsebettol.htmlII. Erzsébet királynő egy fontos feladattal bízta meg Meghan hercegnét. Ezt kell helyette tennie. TV + Sztárok--Szinetár Dóra szemüveges lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szinetar-dora-szemuveges-lett-foto.htmlSzinetár Dóra kortalan, ezt bátran kimondhatjuk. Egy fotóval ezt be is bizonyította.TV + Sztárok--Johnny Depp lánya toplessben szerepelt a címlapon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-johnny-depp-lanya-toplessben-szerepelt-a-cimlapon-foto.htmlJohnny Depp lánya egy lélegzetelállító fotón pózol: felül csak egy gyönyörű láncot viselt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigoBaukó Éva Capri szigetén szexiskedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bauko-eva-capri-szigeten-szexiskedett-foto.htmlBaukó Éva barátaival nyaral Capri szigetén, ahonnan csak úgy ontja a szexi képeket. Zöld fürdőruhája nem sokat hagy a képzeletnek.TV + SztárokOrigoTóth Andi bugyi nélkül fotózta magát: így lebarnulthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-toth-andi-bugyi-nelkul-fotozta-magat-igy-lebarnult.htmlTóth Andi és szerelme, Szabó Ádám épp nyaralásukat töltik, ahol a meghitt fotók mellett szexi képek is készülnek: az énekesnő megmutatta, mennyit barnult...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.