Heather Locklear túladagolta magát miután kiengedték a börtönből

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Ventura County Sheriff's/ Mega -
börtön rendőr Heather Locklear kórház túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heather Locklear nagyon mély gödörbe került saját hibájából, ahonnan nem lesz egyszerű kimászni. Csak az elmúlt napokban megjárta a pszichiátriát, a börtönt, most pedig túladagolás miatt kórházba került. 

Az egykori rajongók fájdalommal figyelik Heather Locklear mélyrepülését. A Merlose Place egykori sztárját ismét letartóztatták, mert rátámadt egy rendőrre azután, hogy szabadult a pszichiátriáról. Egy nappal később ugyan ki is engedték a színésznőt a fogdából, de úgy tűnik, csak egyre lejjebb csúszik.

Heather Locklear borzasztó állapotban van - így nézett ki, amikor letartóztatták Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Ventura County Sheriff's/ Mega

Az óvadék kifizetése után nem sokkal ismét rendőrt kellett hívni hozzá, ugyanis túladagolta magát.
Mentővel szállították kórházba a színésznőt, akinek állapotát sikerült a kórházban stabilizálni. Most önként megkezdte a drog- és alkoholfüggőségének kezelését.

Nem ez az első letartóztatása: korábban családon belüli erőszak miatt vitték be


Februárban is volt összetűzése a hatóságokkal Heather Locklearnek, miután testvére rendőrt hívott rá, amiért durván összeveszett párjával. Amikor a rendőrök le akarták tartóztatni a Melrose Place sztárját, velük is erőszakosan viselkedett, őket is megrúgta. Végül bilincsre verve bevitték a kórházba, majd a rendőrségre. Óvadék ellenében távozhatott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.