Berki Krisztián alig akar gyermektartást fizetni Hódi Pamelának

Hódi Pamela válás Berki Natasa Zselyke bíróság gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróságon találkozik szerdán Hódi Pamela és Berki Krisztián, elkezdődik a gyermekelhelyezési perük. Az hírek szerint az apuka nagyon kevés gyermektartást fizetne gyermeke anyjának. 

Elkezdődik Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermekelhelyezési pere szerdán. Abban nincs vita köztük, hogy Berki Natasa Zselyke helye az édesanyja mellett van, ám a gyermektartás összegében nem biztos, hogy egyezik a véleményük.

A pár egy közeli ismerőse szerint Berki nem szeretne mélyen a zsebébe nyúlni. Pedig a látszat az, hogy megengedheti magának.

Berki Krisztián és Hódi Pamela gyermekelhelyezési pere elkezdődött Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Krisztián elmondta, hogy havonta 25 ezer forintot akar fizetni Pamelának. Ez nevetséges! Berki médiaszerepléseinek köszönheti, hogy kifelé királyként tetszeleghet, a valóság azonban teljesen más" - mondta a Ripostnak az ismerős. Azt is állítja, hogy Berki papíron alig keres valamit, a luxusautókat is addig vezetheti, amíg forognak a kamerák.

"Az ismertségének köszönhetően néhány szolgáltatásért nem kell fizetnie, ahogy az ételért sem, de a drágább holmikat használat után vissza kell adnia" - árulta el az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.