Így néz ki most Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónő

MTV Kertész Zsuzsa bemondó Magyar Rádió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolában már egyértelmű volt, hogy Kertész Zsuzsa ért a hangsúlyozáshoz, hiszen próza- és mesemondással is nagyon sok díjat nyert. Ezek indították el a pályán, de nem egyből került a média világába.

Kertész Zsuzsát a próza- és mesemondó versenyek indították el az úton, de nem került be rögtön a média világába. Előbb zongorázott, majd vezetett kamarakórust, csak ezután került a Magyar Rádióhoz, ahol kilenc éven át volt bemondó, majd felfigyelt rá az MTV is a Made in Hungary című könnyűzenei verseny közvetítése során. 1974. április 1-jétől lett az MTV munkatársa, ahol sok műsorban lehetett őt látni: a História, az Életet az éveknek, a Házibarát című produkciókban is például. Jelenleg pszichológusként és személyiségfejlesztőként dolgozik, segít azoknak is, akik közszereplésre adják a fejüket.

Kertész Zsuzsa 1973-ban (balra) és most (jobbra) Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság, Youtube/Hír TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.