Németh Kristóf fia 7 évesen fogott először fegyvert apja felügyelete mellett

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
lőtér Németh Kristóf fegyver család lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf rendszersen jár lövész edzésekre, most pedig azt is elmondta, hogy kisfiának, Lócinak is megtanította a fegyverhasználat alapjait. 

"Azt hiszem, 7 évesen lőttem először" - mondta a Mokkában Németh Kristóf színész kifia, Lóci, aki most 10 éves. Először a nagymamája kertjében lőttek légpisztollyal, de céllövöldébe is jár édesapjával.

"Én magam is 10 évesen kezdtem el lőni" - kezdte Németh Kristóf, akit édesapja vitt el a lőtérre, hiszen a színész gyermekként rajongott a western filmekért. Fontosnak tartja az élevezet mellett a figyelmet, a koncentrációt, a jogi háttér és a veszélyek ismeretét. "Sokkal fontosabb dolog tisztáztázni és megtanítani egy gyereknek a legfogékonyabb időszakában azokat a veszélyeket, amelyeket egy fegyver hordozhat magában. Hiszen egy légpuska, egy légpisztoly tényleg bárhol előkerülhet, például egy vursliban" - mondta a színész, aki szintén jár lövész edzésekre. Szeretné, ha kisfia megtanulná az alapokat, később pedig eldöntené, hogy ez tényleg érdekli-e.

Így néz ki most Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-nez-ki-most-kertesz-zsuzsa-a-kazinczy-dijas-bemondono.htmlAz iskolában már egyértelmű volt, hogy Kertész Zsuzsa ért a hangsúlyozáshoz, hiszen próza- és mesemondással is nagyon sok díjat nyert. Ezek indították el a pályán, de nem egyből került a média világába. TV + SztárokOrigoA magyar celebvilág is gratulál Istenes Bence németországi sikeréhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-a-magyar-celebvilag-is-gratulal-istenes-bence-nemetorszagi-sikerehez.htmlNem titok, hogy Istenes Bence Németországban is betört a média világába: ő lesz ugyanis a német X-Faktor műsorvezetője. Instagram-oldalára kitett posztjához olyanok írtak gratuláló hozzászólást, mint Liptai Claudia és Tatár Csilla. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián alig akar gyermektartást fizetni Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-berki-krisztian-alig-akar-gyermektartast-fizetni-hodi-pamelanak.htmlA bíróságon találkozik szerdán Hódi Pamela és Berki Krisztián, elkezdődik a gyermekelhelyezési perük. Az hírek szerint az apuka nagyon kevés gyermektartást fizetne gyermeke anyjának. TV + Sztárok--Ki kellett vezetni Maradonát a stadionbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-ki-kellett-vezetni-maradonat-a-stadionbol-foci-vb.htmlKi kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kikészült csapata győzelme után. TV + Sztárok--Trágár szavakkal szólt be az őt kritizálónak Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180627-tragar-szavakkal-szolt-be-az-ot-kritizalonak-toth-andi-instagram.htmlTóth Andi kiakadt: durván visszaszólt egyik kritikusának a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni édesanyja a médiából tudta meg, hogy lánya férhez megy: meghívót sem kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-weisz-fanni-edesanyja-a-mediabol-tudta-meg-hogy-lanya-ferhez-megy-meghivot-sem-kapott.htmlElmérgesedett a viszony Weisz Fanni és édesanyja között, személyesen már jó ideje nem beszéltek egymással. Az anya azt sem tudta, hogy lánya férjhez megy: a médiából értesült az esküvőről, de meghívót sem kapott még. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.