Pintér Tibor nagy lépésre szánta el magát kedvesével kapcsolatban

párkapcsolat Pintér Tibor szerelem Friderika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly döntést hozott Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója. Magánéletével kapcsolatban nyilatkozott. Összeköltözik kedvesével, Fridivel. 

Az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki nagy változásra készül. Nemcsak haját vágatta le, hanem kedvesével is összeköltözik.

"Én nagyon sokáig magányos voltam. És bevallom őszintén, hogy nagyon élvezem ezt a típusú életet, hogy a felkelek, lovagolok, senki nem szól bele. Egyébként jelzem, hogy ez egy rendkívül egoista típusú életmód" - mondta Pintér Tibor. Azt is elárulta, hogy megszerette Fridit annyira, hogy beengedje ebbe a szférába. Állítja: a lány jó hatással van rá, nem akar beleszólni a dolgaiba, mégis a visszahúzza őt a földre.

Majd Tenya egy videóüzenetet is küldött kedvesének, melyben megmutatta, hogy áll a lakás, amelyben együtt élnek majd. Azt sem felejtette el megmutatni, mennyi mosogatnivaló vár a lányra a konyhában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.