Szíve miatt esett át életmentő beavatkozáson Faragó András

Forrás: Thinkstock -
Faragó András beavatkozás életmentő szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Faragó András életveszélyes helyzetbe került: 30 kilónyi víz gyülemlett fel a szervezetében, ami miatt sürgősen kórházba kellett feküdnie. 

Titokban esett át életmentő beavatkozáson az Operett színésze, Faragó András. A sokak által csak Topiként ismert sztárnak korábban cukorbetegsége volt, de ezúttal a szívével volt baj.

Faragó András életmentő beavatkozáson esett át Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu
Árthat-e a sok ultrahang a magzatnak?http://www.life.hu/drlife/20180626-arthate-a-sok-ultrahang-a-magzatnak-egy-szakorvost-kerdeztunk-errol.htmlAz előírások szerint Magyarországon három alkalommal, az első, a második és a harmadik trimeszterben kötelező ultrahang-vizsgálaton részt venni a kismamának. Hogy ez árt-e bármilyen módon a kisbabának? Ennek jártunk most utána. Dr. LifeOrigoFertőzést kapott nyaralásán, amibe csaknem belehalt a fiatal ausztrál lányhttp://www.life.hu/drlife/20180626-fertozest-kapott-nyaralasan-amibe-csaknem-belehalt-egy-fiatal-ausztral-lany.htmlCsaknem rémálommá vált Holly Kirk nyaralása, a fiatal banki dolgozónak ugyanis hazatérése után életmentő vesetranszplantáción kellett átesnie egy fertőzés miatt. Dr. Life--Ambrus Attilának elkopott a csípője a börtönben: protézist kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180626-ambrus-attilanak-elkopott-a-csipoje-a-bortonben-csipoprotezist-kapott.htmlAmbrus Attila a börtönévek előtt nagyon sokat sportolt, így a rács mögött is próbálta megtartani erőnlétét. A sok mozgás azonban hátrányára is vált: teljesen elkopott a csípője, így protézist kapott. Dr. Life--Vajna Tímea 8 kilót hízott a hormonkezelések miatt egy hónap alatthttp://www.life.hu/drlife/20180625-vajna-timea-8-kilot-hizott-a-hormonkezelesek-miatt-egy-honap-alatt.htmlVajna Timi szervezetét nagyon megviselte a hormonkezelés: fel is szedett 8 kilót egy hónap alatt. Dr. LifeOrigoKözös szíven osztoznak a hondurasi sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20180624-kozos-sziven-osztoznak-a-hondurasi-sziami-ikrek-szetvalasztas.htmlEgy hondurasi nő abban reménykedik, hogy külföldi orvosok elvállalják a szétválasztását sziámi ikreinek, akik egy szíven és májon osztoznak. Dr. LifeOrigoEgészségesebb lehet a mérsékelt alkoholfogyasztás, mint az absztinenciahttp://www.life.hu/drlife/20180624-egeszsegesebb-a-mersekelt-alkoholfogyasztas-mint-az-absztinencia-allitjak-kutatok.htmlFelmérés készült arról, hogy mennyivel növeli a korai halálozás, illetve a daganatok kockázatát az alkohol. Persze, ezt nem először vizsgálták, és az eredmények sem mindig ugyanazt mutatják, de az mindegyikből kiderül, a mértéktelen fogyasztás szinte biztosan megbetegít. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.