Tücsi elmondta a véleményét a vb focistáiról: megelégelte a színészkedésüket

Forrás: -
Tücsi vélemény foci vb 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi szereti a focit, és lelkesen követi a vb-t, de megeléhelte a futballisták viselkedését. Facebookon osztotta meg véleményét. 

Tücsi lelkesen követi a világbajnokságot, de volt egy-két szava a focistákhoz. A modell megelégelte ugyanis a világklasszis játékosok viselkedését. Szerinte kevesebb hiszti és több küzdelem kellene, úgy, ahogy a jégkorongozóknál.

Tücsinek nem tetszik a focisták teljesítménye Forrás:

úgy viselkednek, mint a hisztis kislányok. Egy szabadrúgásért, vagy 11-esért képesek eldobni a tartásukat

12 év után feleségül vette párját Márióhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-12-ev-utan-felesegul-vette-parjat-mario-harmonikas.html12 év után végre összeházasodott kedvesével Márió. Az énekesnek és párjának már van egy közös gyermeke. TV + SztárokOrigoRajongói elképedtek Celine Dion új külsején: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-rajongoi-elkepedtek-celine-dion-uj-kulsejen-foto.htmlSzőke tincseket villantott Celine Dion a közösségi oldalán: rajongói alig ismertek rá. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: Philippe Coutinho mezt küld mélyszegénységben élő kis szurkolójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-philippe-coutinho-mezt-kuld-melyszegenysegben-elo-kis-szurkolojanak.htmlTollal írta kedvence mezszámát a pólójára az a brazil kisfiú, aki olyan szegénységben él, hogy még mezre sem telik neki. TV + SztárokOrigoR. Kárpáti Péter szerepét fia, András veszi át a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-r-karpati-peter-szerepet-fia-andras-veszi-at-a-baratok-koztben.htmlNosztalgiaepizódot készít a Barátok közt, amelyben R. Kárpáti Péter fiatalkori karakterét a színész fia, András fogja játszani. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: Mesut Özil kis híján összeverekedett egy szurkolóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-mesut-ozil-kis-hijan-osszeverekedett-egy-szurkoloval.htmlCsaknem nekiesett az egyik szurkolónak Mesut Özil a tegnapi Dél-Korea-Németország focimeccs után. A focistát a biztonsági őrök fogták vissza. TV + Sztárok--Valószínűleg nem Meghan Markle lesz a kis Lajos herceg keresztanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180627-valoszinuleg-nem-meghan-markle-lesz-lajos-herceg-keresztanyja.htmlKiderült, igen kicsi az esélye annak, hogy Meghan Markle legyen a kis Lajos herceg keresztanyja. Katalin és Vilmos ugyanis valószínűleg régi barátok közül fognak választani keresztszülőket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.