Klapka György vád pénz üzlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi állítja, a tavaly elhunyt Klapka György százmillió forinttal verte át és megfenyegette, hogy megöleti a gyermekeit.

A Ripost azt írja, Zoltán a 90-es években ismerkedett meg Klapka Györggyel, akivel megosztotta a Hagyományos Mosópor marketingötletét és annak komplett dizájntervét. A termék sikeres lett, rengeteg pénzt hozott a konyhára, ám ebből a férfi egy fillért sem látott, sőt Klapka egy idő után kitette őt az üzletből.

"Rám rúgták a lakásom ajtaját, és baseballütővel összetörték a berendezést. Engem is próbáltak eltiporni, de a sportmúltamnak és fizikai adottságaimnak köszönhetően szerencsére nem sikerült. Persze továbbra sem volt nyugtom, jött a következő akció. Azt mondták, ha nem lépek ki a cégből, vagy eljár a szám, akkor másnap holtan találom a gyerekeimet. Az akkor hatéves lányomat és az ötéves fiamat az óvodáig követte egy ismeretlen, aki fényképet is készített róluk, majd bemutatta azokat, és Klapka nevében nyilatkozott: ha nem állok le, soha többé nem látom őket. Mivel a gyerekeim megölésével fenyegetett, vettem az üzenetet, úgyhogy megköszöntem a közös munkát, és 1995 szeptemberében írtam egy okiratot, amelyben lemondtam az ügyvezetői posztomról" – idézi az egykori üzlettárs szavait a lap a Sorry! magazinból.

Elképesztő, mivel vádolják Klapka Györgyöt Forrás: TV2/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.