Foci vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjei

foci vb 2018 mém bajnokság foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét.

Maradona bizarr viselkedése is megihlette az internetezőket. Zseniális párosítás.

A belgák nemcsak nyertek az angolok ellen, de egy irtózatosan vicces jelenetet is nekik köszönhetünk. Ezt nem is kell átalakítani, úgy jó, ahogy van.

Csináld magad! Így hasznosítsd újra a Német zászlót: csinálj belőle belgát

Neymar haja tényleg olyan, mint a kifőtt tészta.

Senegál bemelegítése önmagában is vicces, de még jobb, a Kacsamesék zenéjével.

A portugál válogatott csapata is kapott kritikát: náluk csak Ronaldo dolgozik.

Pepe már akkor is elesik, ha megveregetik a vállát...

Gajdos Tamásnak Vágó István adott tanácsot a Szerencsekerék castingjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-gajdos-tamasnak-vago-istvan-adott-tanacsot-a-szerencsekerek-castingjan.htmlGajdos Tamás a Szerencsekerékben vált népszerűvé, most pedig az is kiderült, hogyan került a műsorba. Vágó Istvánnak is volt hozzá köze. TV + SztárokOrigoVV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László nem érti, miért nem nyilatkozhat, ha Gyárfás igenhttp://www.life.hu/sztarok/20180629--vv-fanni-meggyilkolasaval-vadolt-b-laszlo-nem-erti-miert-nem-nyilatkozhat-ha-gyarfas-igen.htmlHónapok óta előzetes letartóztatásban van a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László, de hiába szeretné megvédeni magát a nyilvánosság előtt, nem nyilatkozhat. Korábbi védője elmondta, nem érti Gyárfás Tamás miért adhat interjút, míg az ő korábbi védencének megtiltották. TV + Sztárok--Négymilliót keresett havonta a Mokkában Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-negymilliot-keresett-havonta-a-mokkaban-havas-henrik-musorvezeto.htmlHavas Henrik a Privátszfárában - ahol megnézhettük gyönyörű otthonát is - elmondta, mennyit is keresett valójában a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--Viaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoGörög Zita elárulta gyermeke nemét: fia fog születnihttp://www.life.hu/sztarok/20180628-gorog-zita-elarulta-gyermeke-nemet-fia-fog-szuletni.htmlGörög Zita márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja új párjától, Laczkó Zsolt focistától. Most az is kiderült, hogy kisfiuk lesz! TV + SztárokOrigoÉNB Alexa összeköltözött 26 évvel idősebb párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-enb-alexa-osszekoltozott-26-evvel-idosebb-parjaval-balazs.htmlHamar szintet lépett Koholák Alexa és 26 évvel idősebb párja, Balázs kapcsolata: a pár már össze is költözött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.