II. Erzsébet brit királynő Károly herceg Katalin hercegné Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet halála után átrendeződik majd a királyi család, először is Károly herceg örökli a trónt, a címét pedig Vilmos veszi át, de Katalin hercegnő sem marad a régi!

II. Erzsébet halála után sok minden meg fog változni a királyi családban, legalábbis ami a címeket illeti. A királynő helyét fia, Károly veszi majd át, Katalin és Vilmos pedig feljebb lépnek a sorban. Természetesen ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg is új címe lesz, de Katalinnak is.

Ez vár Katalin hercegnére II. Erzsébet halála után Forrás: Getty Images


Ő lehet az új walesi hercegné, mely címet utoljára Diana viselte. Károly herceg egykori felesége után Kamilla nem vehette fel ezt a címet, de Katalin nyugodtan megteheti. Vilmosból pedig walesi herceg lehet . írja a The Sun.

Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigoA Got Talent magyar továbbjutóját, Vivient vád érte: megszólalt a magyar edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-a-got-talent-magyar-tovabbjutojat-vivient-vad-erte-megszolalt-a-magyar-edzoje.htmlHatalmas sikert ért el ugróköteles mutatványával a Got Talentben Vivien, ám a produkciója utáni állításain meglepődött egykor magyar edzője. A lány állította, cikizték itthon, ám a tréner nem emlékszik ilyesmire. Szerinte nem történt ilyen, legalábbis az ő klubjukban. TV + SztárokOrigoBíró Ica bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombanő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-biro-ica-bikiniben-mutatta-meg-hogy-61-evesen-is-igazi-bombano.htmlBíró Ica megmutatta, hogy 61 évesen is bombanő: binikis fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--Stadler József síremléke zarándokhely letthttp://www.life.hu/sztarok/20180629-stadler-jozsef-siremleke-zarandokhely-lett.htmlAkasztón helyezték végső nyugalomra Stadler Józsefet, a Stadler FC labdarúgócsapat névadó tulajdonosát, halála óta sírhelye zarándokhely lett. TV + Sztárok--Csipkés fehérneműben mutatta meg magát VV Béci barátnője: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-csipkes-fehernemuben-mutatta-meg-magat-vv-beci-baratnoje.htmlCsipkés fehérneműben mutatta meg bájait VV Béci barátnője, Norina. TV + SztárokOrigoBejelentette visszavonulását Gera Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-bejelentette-visszavonulasat-gera-zoltan-focista.htmlBejelentette visszavonulását Gera Zoltán. A magyar focista közösségi oldalán mondott köszönetet a szurkolóknak, hogy karrierje során végig támogatták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.