Négymilliót keresett havonta a Mokkában Havas Henrik

Mokka Havas Henrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik a Privátszfárában - ahol megnézhettük gyönyörű otthonát is - elmondta, mennyit is keresett valójában a TV2 Mokkájában. 

A műsorvezető a beszélgetés alatt felidézte, hogy eleinte nem akarta elvállalni a hajnali keléssel járó munkát, de későbbi munkaadói egyre többet ígértek neki, ha rábólint a felkérésre. Elárulta, 2 millióért még nem, de 4 millióért már beült a műsorvezetői székbe.

Íme, egy emlékezetes reggel Liptai Claudiával:

Viaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoBabaprojekt: Vajna Tímea köszönetet mondott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180624-vajna-timea-koszonetet-mondott-rajongoinak-babaprojekt.htmlAhogy már megírtuk, Vajna Tímea és Andy Vajna gyereket szeretnének. Timi hormonkezelést kap, és Instagramja tanúsága szerint már meg is történt a petesejtleszívás. Arról is posztolt, hogy nagyon megviselik a szervezetét a beavatkozások. Legutóbb pedig rajongói tanácsait köszönte meg a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoElőször beszél szerelméről, Földesi Anitáról Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20180623-eloszor-beszel-szerelmerol-foldesi-anitarol-homonnay-zsolt-szinesz.htmlTizenöt éve ismeri egymást Homonnay Zsolt és Földesi Anita, de kapcsolatuk három évvel ezelőttre datálódik, a sznész éppen a házasságát zárta le Polyák Lillával, és Anita is kilépett egy kapcsolatból. TV + SztárokMTI/Honéczy BarnabásHázassági szerződés: ezt veszíti Meghan Markle, ha elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-hazassagi-szerzodes-ezt-vesziti-meghan-markle-ha-elvalnak-harryvel.html--Egykori gondozója, János Paudits Béla kizárólagos örökösehttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egykori-gondozoja-janos-paudits-bela-kizarolagos-orokose.htmlA színész egy könyvében leírta, hogy nem szeretne hagyományos temetést, viszont úgy tűnik, ezt a kérését nem teljesítik. A részletekről Elekes Judit, a Ripost újságírója beszélt a Mokkában, és az is kiderült, kit jelölt meg Paudits Béla kizárólagos örököséül. TV + Sztárok--Közmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.