Pornósztártól született gyereke Drake-nek

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
eltitkolt gyerek Drake pornósztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű amerikai rapper, Drake elárulta, született egy eltitkolt kisfia Sophie Brussaux pornósztártól.

Már régóta pletykálták, hogy Drake-nek van egy eltitkolt kisfia, most pedig ő maga erősítette meg a híresztelést. Új albumán, amely a Scorpion nevet viseli, az egyik dal szövegében mindent megvallott.

A 31 éves sztár Mariah Carey-vel adja elő Emotionless című dalát, amelyben elhangzik ez a sor: „Nem a gyermekemet rejtegettem a világ elől, hanem a világot rejtegettem a gyermekem elől".

Drake emellett azt is elárulta, hogy a kicsi októberben született és DNS igazolta apaságát. Fiát először karácsonykor látta. Mint mondja, az anyukával, Sophie-val, aki 28 éves visszavonult pornósztár, mindössze kétszer találkozott - írja a The Sun.

Drake-nek egy pornósztártól született gyermeke Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter
Kiengedték Orbán Józsit a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-kiengedtek-orban-jozsit-a-korhazbol-rak.htmlOrbán Józsit végre kiengedték a kórházból, most egy hölgyrajongójánál lakik. TV + Sztárok--II. Erzsébet halála után új címet kap Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-ii-erzsebet-halala-utan-uj-cimet-kap-katalin-hercegne.htmlII. Erzsébet halála után átrendeződik majd a királyi család, először is Károly herceg örökli a trónt, a címét pedig Vilmos veszi át, de Katalin hercegnő sem marad a régi! TV + Sztárok--A Got Talent magyar továbbjutóját, Vivient vád érte: megszólalt a magyar edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180629-a-got-talent-magyar-tovabbjutojat-vivient-vad-erte-megszolalt-a-magyar-edzoje.htmlHatalmas sikert ért el ugróköteles mutatványával a Got Talentben Vivien, ám a produkciója utáni állításain meglepődött egykor magyar edzője. A lány állította, cikizték itthon, ám a tréner nem emlékszik ilyesmire. Szerinte nem történt ilyen, legalábbis az ő klubjukban. TV + SztárokOrigoBíró Ica bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombanő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-biro-ica-bikiniben-mutatta-meg-hogy-61-evesen-is-igazi-bombano.htmlBíró Ica megmutatta, hogy 61 évesen is bombanő: binikis fotót posztolt közösségi oldalára. TV + Sztárok--Stadler József síremléke zarándokhely letthttp://www.life.hu/sztarok/20180629-stadler-jozsef-siremleke-zarandokhely-lett.htmlAkasztón helyezték végső nyugalomra Stadler Józsefet, a Stadler FC labdarúgócsapat névadó tulajdonosát, halála óta sírhelye zarándokhely lett. TV + Sztárok--VOLT Fesztivál 2018: kínos fesztiválélményéről vallott Vecsei H. Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-volt-fesztival-2018-kinos-fesztivalelmenyerol-vallott-vecsei-h-miklos.htmlVecsei H. Miklós idén nem bulizni indult a Volt Fesztiválra: ezúttal vendégnek hívták egy beszélgetős délutánra. A Vígszínház jóképű színésze a talkshow előtt egy interjút adott a Life.hu-nak, ahol többek között azt is elmesélte, mi volt számára a legkínosabb fesztiválélmény. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.