Éden Snjezana mellek dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Éden Snjezire? A nagymellű bombázó a valóságshow-t követően a Pumpedék szereplője volt, de tulajdonképpen sokkal többet nem tudunk azóta sem róla, mint hogy nagyon szereti mutogatni magát. 

Az Éden Hotel táncosnőjéről már akkoriban is azt írtuk, hogy láthatóan imádja kihasználni testi adottságait és szívesen mutatja meg magát. Nos, ez azóta sincs másképp.

❤️

Snjezi (@snjezi90) által megosztott bejegyzés,

VOLT 2018: Így változott meg az AWS zenekar tagjainak az élete az Eurovízió ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-igy-valtozott-meg-az-aws-zenekar-tagjainak-az-elete-az-eurovizio-ota-siker.htmlAz AWS zenekar a hazai rock-metál feltörekvői közül lépett az Eurovízió színpadára, azóta viszont gyökeresen megváltozott az életük, fellépésről fellépésre járnak, hatalmas teltházas bulikat tartanak, mint ahogy azt délután 3-kor a Volt fesztiválon is bebizonyították. Arról, hogy hogyan vélekedik a szakma róluk, és mi történt velük az Eurovízió óta, a zenekar a Volton mesélt a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Július 1-jén lenne 57 éves Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-julius-1jen-lenne-57-eves-diana-hercegno-brit-kiralyi-csalad.htmlKis túlzás nélkül Diana hercegnőt az egész világ szerette, és hatalmas volt iránta mindig is az érdeklődés. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnőt, aki július 1-jén lenne 57 éves. TV + Sztárok--Bikiniben kapta el az eső Adát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-bikiniben-kapta-el-az-eso-adat-pinter-adriennt-foto.htmlAda napozása meghiúsult, de egy fotót azért lőtt és posztolta. Ennek pedig sokan örülnek. TV + SztárokOrigoNégymilliót keresett havonta a Mokkában Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-negymilliot-keresett-havonta-a-mokkaban-havas-henrik-musorvezeto.htmlHavas Henrik a Privátszfárában - ahol megnézhettük gyönyörű otthonát is - elmondta, mennyit is keresett valójában a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--Istenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-istenhez-es-a-vallashoz-valo-viszonyarol-beszelt-havas-henrik-a-privatszferaban.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huViaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.