VOLT Fesztivál 2018: Lobenwein Norbert főszervező értékelte a rendezvényt

VOLT 2018 Lobenwein Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeresen lezajlott a soproni Volt Fesztivál, ahol a színpadon ismét kitettek magukért a világ legnagyobb sztárjai. Azonban a jó koncertek mellé óriási eső is párosult, ami a főszervező szerint eléggé visszafogta a fesztiválkedvet. Lobenwein Norbert a Life.hu-nak elmondta, hogyan értékeli az idei rendezvényt, de néhány kulisszatitkot is elárult a Volton megfordult világsztárokról.
Július 1-jén lenne 57 éves Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-julius-1jen-lenne-57-eves-diana-hercegno-brit-kiralyi-csalad.htmlKis túlzás nélkül Diana hercegnőt az egész világ szerette, és hatalmas volt iránta mindig is az érdeklődés. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnőt, aki július 1-jén lenne 57 éves. TV + Sztárok--Meghan Markle soha többet nem ehet fokhagymáthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-meghan-markle-soha-tobbet-nem-ehet-fokhagymat-etiket.htmlKi gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. TV + Sztárok--Feleségéről beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-felesegerol-beszelt-havas-henrik-17-eves-koruk-ota-egyutt-vannak.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült - ahogy Havas hívja - Havasné. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.