Marcellinának rengeteg hódolója van, egyikük pornóvideót küldött neki

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
pornó Marcellina A Nagy Duett udvarlás hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett című műsor óta még több rajongója lett Marcellinának. Elárulta, hogyan próbálnak közel kerülni hozzá a férfiak, és azt is, hogyan reagált, amikor egyikük pornót küldött neki.

"Mindig is voltak hódolóim, de kétségtelen, hogy A Nagy Duett beli szereplésem óta megnövekedett a számuk. Rengeteg üzenetet kapok a közösségi oldalamra, ahol a férfiak udvarolnak vagy randevút kérnek tőlem. Voltak olyanok is, akiktől konkrét házassági ajánlatot kaptam, megpróbálom finoman kezelni ezeket" - mondta a Lokálnak Marcellina. Ám nemcsak bűbájos üzeneket kap, hanem akadnak olyan jelentkezők is, akik túllépik azt a bizonyos határt.

Szaporodnak Marcellina rajongói Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Viszont voltak ízléstelen, zaklató jellegű, durva üzenetek is, amikor például valaki egy pornóvideó-oldalt linkelt nekem, azt azonnal letiltottam. Megmondom őszintén, már nem lepődöm meg semmin, hiszen körbeutaztam a világot, és láttam már ennél cifrább dolgokat is. Sokan azt hiszik, hogy a nyilvános közösségi oldalam privát ismerkedés céljából jött létre, pedig ez egyáltalán nem így van, én ott a rajongóimmal szeretném tartani a kapcsolatot, nem a hódolóimmal" - nyilatkozta a lapnak. Azt is elárulta, hogy a hiúságának jól esnek az üzenetek, de nem hisz az effajta ismerkedésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.