Paudits Bélát soha nem érdekelte a szexualitás

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
szex színész Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a lányok kedvelték intelligenciájáért, Paudits Béla ő sosem hajszolta a szexuálisn élvezeteket. Egyszerűen nem érdekelte. Erről a színész maga írt könyvében. 

A kötetben azt is bevallotta, hogy tudomása volt arról, hogy a közvélemény őt homoszexuális férfiként tartja számon. "Az biztos, hogy az én értékrendem, amit felállítottam az életben, eltér a mások által megszokottól. Belőlem hiányoznak a férfivonások, legalábbis a macsóság terén. (...) Hiába volt barátnőm, feleségem, élettársam, az emberek azt hitték, ezeket a kapcsolatokat csak alibinek használom. Ez nem igaz."

Paudits állítja, a szexhez való viszonya annak köszönhető, hogy szinte kívülről látta magát aktus közben, és annyira nem volt kibékülve a látvánnyal, hogy ha tehette, inkább nem vetkőzött le mások előtt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.