Szabó Ádám elmondta a véleményét Tóth Andi közösségi médiás botrányairól

Forrás: Tóth Andi - Andee -
Szabó Ádám utazás szerelem Barcelona botrány Tóth Andi közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barcelonában nyaralt Szabó Ádám és Tóth Andi. Élvezték az együtt töltött időt, ám Szabó Ádám elmondta a véleményét énekes kedvese közösségi médiás botrányairól.

Az utóbbi időben többen támadták Tóth Andit a közösségi oldalára feltöltött merész fotói miatt. Az énekesnő nemrégiben kedvesével, Szabó Ádámmal Barcelonába utazott nyaralni, a Fem3 Café műsorában most élményeikről meséltek, de Szabó Ádám a botrányokról is elmondta a véleményét.

"Próbálom visszafogni, de nem igazán lehet" - nevetett Szabó Ádám. "Eléggé makacs lány, de tényleg vannak olyan dolgok, meg üzenetek, amiket lehet, hogy én sem hagynék szó nélkül. Ezt Andi sem teszi meg. De szerintem idővel lehet, hogy majd ő is enyhülni fog, lehet, hogy nem. Ő ilyen, én így szeretem" - tette hozzá Szabó Ádám.

Pártos Csillának ki kell költöznie Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-partos-csillanak-ki-kell-koltoznie-pecsi-ildiko-lakasabol-uzent-a-szinesznonek.htmlAz ítélet jogerős: Pártos Csillának el kell hagynia otthonát, ám úgy gondolja, ez fiára nem vonatkozik. Szerinte neki joga van ahhoz, hogy Pécsi Ildikó lakásában maradjon, így az ő sorsát még bizonytalannak érzi. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huZacher Gábor szerint vissza kellene fogni Schobert Lara közösségi médiás szerepléséthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-zacher-gabor-szerint-vissza-kellene-fogni-schobert-lara-kozossegi-medias-szerepleset.htmlKáros lehet a túlzott közösségi média használat Schobert Larára és a hozzá hasonló gyerekekre Zacher Gábor addiktológus szerint. Úgy látja, hogy Magyarország nem készült fel a közösségi médiától való függésre, ez egy új betegség, amit kezelni kell. TV + SztárokOrigoPaudits Bélát soha nem érdekelte a szexualitáshttp://www.life.hu/sztarok/20180703-paudits-belat-soha-nem-erdekelte-a-szexualitas-a-szex.htmlBár a lányok kedvelték intelligenciájáért, Paudits Béla ő sosem hajszolta a szexuálisn élvezeteket. Egyszerűen nem érdekelte. Erről a színész maga írt könyvében. TV + Sztárok-- Tóth Vera gratulált barátjának, Mujahid Zolinak, aki diplomás jazzénekes letthttp://www.life.hu/sztarok/20180703--toth-vera-gratulalt-baratjanak-mujahid-zoltannak-aki-diplomas-jazzenekes-lett.htmlTóth Vera egyik legjobb barátja, Mujahid Zoltán lediplomázott. Az énekesnő az Instagramján is megosztotta örömét a világgal. TV + SztárokOrigoOdavannak a nők Hajdú Péter legfrissebb fotóiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-odavannak-a-nok-hajdu-peter-legfrissebb-fotoiert-instagram.htmlHajdú Péter időről időre megoszt a nyaralásairól vagy a gyerekeiről fotókat a közösségi oldalon, és van, hogy szelfivel jelentkezik be. TV + SztárokOrigoVolt fesztivál: exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Alan Walkerhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-volt-fesztival-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak-alan-walker-dj.htmlA mindössze 20 éves norvég-brit állampolgárságú Alan Walker idén 38 helyett ugrott előre a TOP 100-as DJ listán, jelenleg a 17. helyen tanyázik. A Feded című zenéje lassan eléri a 2 milliárdos letöltést, ezzel bátran mondhatjuk, hogy belépett a világsztárok körébe. Fellépett a Volt fesztiválon, ahol kizárólag a Life.hu-nak adott egy exkluzív interjút, sikerről, maszkról, valamint a nagy tervekről, amiket most szeretne megvalósítani.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.