Foci vb: Elképesztő, mit tettek a japánok, miután kiestek

foci vb 2018 Japán foci-vb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Japán válogatottja talán a foci vb legdrámaibb összecsapásában maradt alul Belgium ellen. 3:2-re kaptak ki, így búcsúzniuk kellett a nyolcaddöntőben. De ezt nem akárhogyan tették meg.

Sokat tanulhatnánk Japántól

Futótűzként terjed a neten az a fotó, ahogyan a japán csapat otthagyta maga után az öltözőjét hétfőn este a Rosztov Arénában.

Mint ismeretes, az ázsiaiak hiába vezettek 2-0-ra Belgium ellen, az európai csapat a 94. percben fordított, így ők jutottak a legjobb nyolc közé. A fájó vereség ellenére a japánok kipucolták az öltözőjüket, és egy makulátlanul tiszta szobát hagytak maguk után. Csak egy üzenetet írtak oroszul: KÖSZÖNJÜK!

A szurkolók kitakarították a stadiont

Nemcsak a játékosok, a rajongók is kitettek magukért. Miután ugyanis kiürült a 45 000 férőhelyes Rosztov Aréna, a szurkolók úgy döntöttek, összeszedik a szemetet:

Egy biztos, lenne még mit tanulnunk mind a válogatottjuktól, mind pedig a szurkolóiktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.