Károly herceg barátja szólt be Meghan családjának

Forrás: MTI/Kátai Edit -
királyi család Meghan Markle Károly herceg Nicky Haslam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg egyik barátja, Nicky Haslam beszólt Meghan Markle-nek és családjának.

Károly herceg belsőépítész barátja, a 78 esztendős Nicky Haslam botrányos kijelentéseket tett Meghan Markle családjától. A The Sun azt írja, a férfi „elképesztően középszerűnek" tartja a hercegné famíliáját, Thomas Markle-ről pedig különsen rossz véleménnyel van.

Szörnyű lett volna, ha az a szerencsétlen is ott lett volna az esküvőn. A királyi család tagjainak valószínűleg fogalmuk sincs róla, hogyan kellene vele bánni."

Nicky Haslam nem fogta vissza magát Forrás: Dave Benett/Getty Images for the/2016 David M. Benett/David M. Benett

A férfi kifejtette azt is, hogy mennyire nem volt elragadtatva Meghan Markle Givenchy esküvői ruhájától.

Nem állt jól neki. Nem passzolt rá, bő volt. Mintha csak valami betont öntöttek volna rá" – nyilatkozta, majd hozzátette, azért volt valaki, akire egy rossz szót sem tud mondani: Meghan édesanyja, Doria.

Most először posztolt fotót szerelméről Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-most-eloszor-posztolt-fotot-szerelmerol-fenyo-ivan-hazassag.htmlEddig még soha nem posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy végre követőinek is mutasson egy sejtelmes képet párjáról. TV + SztárokOrigoKét férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Málnai Zsuzsa színésznő, bemondóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-igy-nez-ki-ma-malnai-zsuzsa-szineszno-bemondo.htmlMálnai Zsuzsa az ország egyik legkedveltebb hangja, aki korábban nem csak színésznőként kamatoztatta tehetségét: egy rövid ideig bemondóként is dolgozott. TV + SztárokOrigoVarga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180704-varga-feri-es-balassy-betti-a-teljes-penztelensegbol-kuzdottek-fel-magukat.htmlViharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek. TV + Sztárok--Elképesztő összeget követel Pártos Csilla a volt férjétől, Pécsi Ildikó fiátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-elkepeszto-osszeget-kovetel-partos-csilla-a-volt-ferjetol-pecsi-ildiko-fiatol.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.