Kasza Tibi régi fotót osztott meg: Mankerre alig lehet ráismerni

házasság régi fotó Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi fotót posztolt Kasza Tibi a közösségi oldalra: a képen szinte alig ismerni rá Mankerre.

Elkészült a Kasza-család hivatalos Instagram-oldala, a Manófejek, amit már most közel 80 ezren követnek. Az első közös gyermekét váró házaspár nem csak friss fotókat oszt meg magáról, hanem ritkán látott felvételeket is.

Ezúttal egy olyan lesifotót húztak elő, amely még akkor készült róluk, amikor még épp csak ismerkedtek egymással. Kasza Tibi az azóta eltelt évek alatt szinte semmit nem változott, Manker viszont annál többet.

Most először posztolt fotót szerelméről Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-most-eloszor-posztolt-fotot-szerelmerol-fenyo-ivan-hazassag.htmlEddig még soha nem posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy végre követőinek is mutasson egy sejtelmes képet párjáról. TV + SztárokOrigoKét férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Málnai Zsuzsa színésznő, bemondóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-igy-nez-ki-ma-malnai-zsuzsa-szineszno-bemondo.htmlMálnai Zsuzsa az ország egyik legkedveltebb hangja, aki korábban nem csak színésznőként kamatoztatta tehetségét: egy rövid ideig bemondóként is dolgozott. TV + SztárokOrigoNádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadas-gyorgy-elmondta-mit-csinal-miota-eltunt-a-nyilvanossag-elol.htmlEgy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. TV + SztárokOrigoHivatalos állásfoglalás: kiderült, hogy a Fradiba igazol-e Dzsudzsákhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-hivatalos-allasfoglalas-kiderult-hogy-a-fradiba-igazole-dzsudzsak.htmlKedden jelentette be az al-Vahda labdarúgócsapat, hogy nem hosszabítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. Mindenki azt találgatja, hova igazol most a magyar focista. Az a hír is felröppent, hogy hazajön a Fradiba.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.