Most először posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván

Forrás: Fenyő Iván / Facebook -
párkacsolat fotó házasság szerelem Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig még soha nem posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy végre követőinek is mutasson egy sejtelmes képet párjáról.

Mint arról korábban már a Life.hu is beszámolt, újra szerelmes Fenyő Iván. A színész ráadásul azt is hozzátette, akár a nősülésre is készen áll.

Szerelmét eddig rejtegette a nagyvilág elől, de most végre megmutatta közösségi oldalán. Friss fotóján az látszik, amint párjával és édesanyjával épp egy asztalnál csörögnek és a születésnapját ünneplik közösen.

With my Love and with my Mom.. celebrating.. #ivanfenyo #fenyőiván #love #dinner #birthday

Ivan Fenyo (@fenyoivan) által megosztott bejegyzés,

15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigoKöllő Babettért rajongtak a fiatalok a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-kollo-babettert-rajongtak-a-fiatalok-a-volt-fesztivalon.htmlA VOLT Fesztiválon tartott előadást Köllő Babett. Nagy meglepetésére rengeteg fiatal volt rá kíváncsi. Legalább annyi ideig dedikált és szelfizett, mint ameddig az előadás tartott. TV + SztárokOrigoGeronazzo Mária 2 lakás árát költötte el 15 perc alatt egy öröklés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-geronazzo-maria-2-lakas-arat-koltotte-el-15-perc-alatt-egy-orokles-utan.htmlMég Svédországban élt Geronazzo Mária, amikor férjével egy nagyobb összeget örököltek. A jelenleg jósnőként tevékenykedő díva 15 perc alatt költött el 4 millió forintot, amin akkor 2 lakást is vehettek volna. TV + SztárokOrigoAmputációja után öngyilkos akart lenni az egykori sportoló, Csukrán Mihályhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-amputacioja-utan-ongyilkos-akart-lenni-az-egykori-sportolo-csukran-mihaly.htmlAmputálták a lábát, majd öngyilkosságot kísérelt meg Csukrán Mihály. Az egykori sportoló ma már újra összeszedte magát, tele van tervekkel: kerekesszékkel akar elindulni a következő maratonon. TV + Sztárok--Elképesztő összeget követel Pártos Csilla a volt férjétől, Pécsi Ildikó fiátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-elkepeszto-osszeget-kovetel-partos-csilla-a-volt-ferjetol-pecsi-ildiko-fiatol.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint. TV + Sztárok--Marcellinának rengeteg hódolója van, egyikük pornóvideót küldött nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180703-marcellinanak-rengeteg-hodoloja-van-egyikuk-pornovideot-kuldott-neki.htmlA Nagy Duett című műsor óta még több rajongója lett Marcellinának. Elárulta, hogyan próbálnak közel kerülni hozzá a férfiak, és azt is, hogyan reagált, amikor egyikük pornót küldött neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.