Varga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukat

pénz Varga Feri éneklés szegénység Balássy Betty Varga Feri & Balássy Betty evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután  talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek.

Varga Feri 2006-ban lett az év férfi hangja. Még kétgyermekes családapaként kezdte a műsort, majd beleszeretett a show vokalistájába, Balássy Bettybe. Most Kandász Andreának beszéltek kapcsolatuk nehéz időszakairól a Sztármami című műsorban. Az beszélgetést a Bors szemlézte.

Elárulták, hogy szerelmük kezdetekor napszemüvegben és sapkában jártak az utcán, megbélyegezték őket, így telt el néhány év, ám ezután sem nyugodhattak meg.

"Elvesztettük a lakásunkat, egy csomó ilyen dolog történt. Betty pont terhes volt Rózával, és voltak úgy napok, hogy csak Betty evett" - mondta Varga Feri. Elköltöztek, menedzsert váltottak, majd idővel az ismertségük is megkopott.

Varga Feri és Balássy Betty átvészelték a nehéz időszakot Forrás: FEM3Café

"Elmentem a kisboltba, kértem két kiflit, tíz deka szalámit, néztem az aprót, hogy elég-e. Így éltünk. Nem szégyellem. A párkapcsolatunk is nagyon megsínylette" - vallotta a férfi. "Van egy barátunk, aki többek közt szövegíró is, Zsüti fia, Gém Zoli. Kérdezte: mi baj van? Elmeséltem címszavakban, mire benyúlt a zsebébe, és adott pénzt. Azt mondta, bármi baj van, szóljak. Ezt azért adja, hogy ne kelljen foglalkoznom olyan dolgokkal, amikkel most. Ez alapvetően „átborított", mert megszűnt az a kényszerűség. Tulajdonképpen ő „rúgott" minket fenéken, hogy álljatok föl, csináljátok! Nem nagy összeg volt, de egy hónapig elvoltunk belőle. Egy hónap alatt átbillent az életünk, tudtunk tiszta fejjel gondolkodni. A pénztelenség megnyomorította az életünket, a kapcsolatunkba is rakott egy nagy ácskapcsot" - folytatta.

Varga Feri a Borsnak azt is elmondta: nem szégyelli, hogy így éltek, nem hibáztat mást, úgy látja, ők tehetnek róla. Balássy Betty elárulta, ma már minden rendben van, megszületett Dani fiuk is, és rengeteg fellépésük is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.