Baukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájával

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
pszichológus pénz bikini Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. 

Pszichológushoz fordult Baukó Éva, hogy beszéljen problémáiról, ám úgy tűnik, hogy nem járt sikerrel. Feleslegesnek érzi az elköltött pénzt, erről pedig közösségi oldalán is beszámolt - szúrta ki a 24.hu.

"Tegnap azonban reményekkel telve beültem egy "szakember" székébe! Bár ne tettem volna! Pénztárcám vastagabb maradt volna! 10 ezer forintot kért azért, hogy egy órára a "baratnőm" lehessen és betekintése legyen a magánéletembe! A különbség az, hogy az én baratnőim, barátaim meghallgatnak és próbálnak tanácsokkal ellátni! Végig csak hallgatta amiről beszéltem! Egyetlen dolgot tudott mondani: ÉLD MEG A FÁJDALMAT!" - írta posztjában Baukó.

Bakó Éva mégsem kér a segítségből Forrás: Instagram / Baukó Éva

Ám neki most leginkább az fáj, hogy érzései szerint feleslegesen fizette ki a pénzt a pszichológusnak. "Megélem, mert elvetted a pénzt, ami egy fürdőruha ára! Soha többet nem megyek pszichológushoz, nem segítem elő az aznapi ebédjét!" - írta, majd azt is összeszámolta, hogy ha 1 évig járna a szakemberhez, az fél millió forintjába kerülne. Úgy tűnik, mégsem kér a segítségből.

Nagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-aprocska-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-labancz-lilla.htmlIdomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét. TV + SztárokOrigoMellőzöttsége miatt akart kétszer is öngyilkos lenni Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-mellozottsege-miatt-akart-ketszer-is-ongyilkos-lenni-paudits-bela-szinesz.htmlKétszer is megpróbálta eldobni magától az életét Paudits Béla. A méltatlan körülmények között tengődő színészt mindkétszer megmentették. TV + Sztárok--Anyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--Eredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.