A volt Neoton-tag, Pál Éva könnyezve mesélte el, hogyan jutott háza elárverezéséig

Forrás: TV2 -
ház hitel otthon éneklés árverés Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elveszítheti házát a Neoton Família egykori énekese, Pál Éva. Könnyek között mesélt arról, hogyan veszítette el szinte mindenét, és milyen megoldás az, ami esetleg megmenthetné otthonát. 

Három napja tudta meg Pál Éva, a Neoton Família egykori énekese, hogy elárverezhetik a házát. Ahogy a Life.hu is megírta, szeretett volna újra énekelni, hogy talpra álljon, ám ez nem sikerült.

A Mokkában könnyes szemmel mesélt arról Éva, hogyan jutott idáig: pánikbetegséggel és depresszióval küzd, és ha ez nem lenne elég, svájci frank alapú hitele miatt elvehetik tőle otthonát. Trafikját be kellett zárnia, amiből fő jövedelme származott, majd gyógynövényboltját is eladni kényszerült. Az egykori énekesnő abban reménykedett, hogy újra színpadra állhat, ami megoldhatja anyagi gondjait is, ám ez a terve sem valósult meg.

"Rajtam kívül még sokszázezren vannak ebben a cipőben" - utalt a svájci frank alapú hitelére Pál Éva. Elárulta, hogy januárban 13 millió volt a tőketartozásuk, most 19 millió. Két-három hete van csupán, amíg a végrehajtó elviszi a házukat. Nagy telek is tartozik az ingatlanhoz, abban is benne lennének fiával, hogy valaki melléjük építkezzen. "Ha ez nem működik, akkor kénytelen vagyok áron alul eladni a házat, és ami esetleg marad belőle, abból akár vidéken venni egy kis házat vagy nem tudom" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.