Balaton Sound 2018 interjú dj videó Dimitri Vegas & Like Mike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Magyarországra érkezett a világ top dj párosának számító Dimitri Vegas és Like Mike duó. A testvérpár egyik fele, Dimitri az online magyar médiumok közül kizárólag a Life.hu-nak adott interjút. 12 millióan követik őket Facebookon, jelenleg a TOP 100-as dj-listán Martin Garrix után a másodikak. Dimitri mesélt a testvéri együttműködésről, a dj-k play gombos munkájáról, valamint arról, hogy hiányzik-e nekik a backstage-en kívüli élet.

Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Zacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoGalambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-szepesi-niki-az-en-a-szexmanias-szerzoje-maganeleterol-meselt.htmlAz önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. TV + Sztárok--Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.