párkapcsolat szerelem Radics Gigi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Giginek végre sikerült lezárnia a múltat és a szakítás után újra nyitottnak érzi magát a szerelemre.

Lassan fél éve, hogy szakított kedvesével Radics Gigi, aki a magánéleti válsága miatt egy időre Amerikába utazott. Az énekesnő immár hazatért és elárulta, hogy nyitottnak érzi magát egy új kapcsolatra.

Nem keresem a párom, de nem is zárkózom el az újtól. Nem vagyok az a szórakozóhelyre járós, pasizós típus, és interneten sem ismerkedem, de itt vagyok, és nyitott vagyok. Álljon elém, és mondja a szemembe, aki szeretne tőlem valamit. Én nem siettetek semmit sem, mert azt gondolom, úgyis rám talál, akinek és amikor kell" – nyilatkozta a Borsnak.

Radics Gigi nyitott egy új kapcsolatra Forrás: RTL Klub
Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-vasvari-vivien-hatalmas-szulinapi-bulit-csapott-kislanyanak-ariananak.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot. TV + SztárokOrigoSzörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAz edzőteremből posztolt Szandi: csupa izom a testehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-az-edzoterembol-posztolt-szandi-csupa-izom-a-teste.htmlSzandi ismét megmutatta, hogy 41 évesen, három gyermek után is bomba teste van. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.