Balaton Sound interjú dj Jonas Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először érkezett Magyarországra Jonas Blue. A Balaton Soundon lépett fel, ahol exkluzív interjút adott lapunknak. Mesélt a dj-k play gombos botrányáról, és a legextrém rajongóiról is sztorizott.

Balaton Sound 2018: VV Soma csempészi a piát a fesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20180707-balaton-sound-2018-vv-soma-csempeszi-a-piat-a-fesztivalra.htmlSoma, a Való Világ egykori nyertese milliós nyereménye ellenére csempészi az italt a Balaton Soundra. Kameránknak arról is beszélt, mennyire nyomulnak rá a csajok, és azt is elárulta, miért szeret járni a Soundra. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, hogy anyagilag hiányzik-e neki a tévézéshttp://www.life.hu/sztarok/20180707-demcsak-zsuzsa-elarulta-hogy-anyagilag-hianyzike-neki-a-tevezes.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával. Kérdezték arról is, hogy miből él mostanság, illetve nem hiányzik-e neki anyagilag a tévézés.TV + SztárokOrigoNyilvánosság előtt is vállalja szerelmét Tornóczky Anita: ő azhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-nyilvanossag-elott-is-vallalja-szerelmet-tornoczky-anita-o-az.html2016-ban vált el férjétől Tornóczky Anita, akivel 12 évig voltak együtt, ebből hatot töltöttek házasságban. Azóta nem is volt komoly kapcsolata, most azonban büszkén vállalja jogász szerelmét. TV + Sztárok--Ellepték a sztárok a Balaton Soundothttp://www.life.hu/sztarok/20180706-elleptek-a-sztarok-a-balaton-soundot.htmlElkezdődött Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja, a Balaton Sound. A magyar hírességek is sorra érkeznek, mutatjuk, hogyan élvezik a bulit a sztárok Zamárdiban. TV + Sztárok--Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-rekasi-karoly-megkerte-pikali-gerda-kezet.htmlNegyven éves lett Pikali Gerda színésznő. A legnagyobb ajándéka pedig az volt, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét - tudatta a Bors.TV + Sztárok--Fazza dubai herceg a világ egyik legpartiképesebb agglegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-fazza-dubai-herceg-a-vilag-egyik-legpartikepesebb-agglegenye.htmlSportol, jótékonykodik, több diplomája van Fazza dubai hercegnek, sőt milliárdokat örököl majd édesapjától. Úgy tűnik, ő a világ egyik legpartiképesebb hercegi agglegénye. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.