Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy anyagilag hiányzik-e neki a tévézés

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa tévézés műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával. Kérdezték arról is, hogy miből él mostanság, illetve nem hiányzik-e neki anyagilag a tévézés.

Demcsák Zsuzsa nem monodott le teljesen a tévézésről, de nem bánja, hogy nem kell már hajnalban kelnie. Nagyon jókat alszik mostanában. Élvezi, hogy nincsen állandó rivaldafényben, szereti, hogy kipróbálhatja magát más területeken is. Imád főzni, a konyha központi szerepet tölt be az életében, azt tervezi, hogy tafolyamokon sajátítja el a legújabb technikákat.

Demcsák Zsuzsa elárulta, miből tartja el családját Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa


A kérdésre, hogy mivel keresi a kenyerét mostanában, és nem hiányzik-e neki anyagilag a tévézés, így válaszolt:
"Fordítok, írok, tolmácsolok és rendezvényeket vezetek. (...) Egyedülálló anyuka vagyok, a gyerekeimet én tartom el és nevelem. Jól megvagyunk."

Nyilvánosság előtt is vállalja szerelmét Tornóczky Anita: ő azhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-nyilvanossag-elott-is-vallalja-szerelmet-tornoczky-anita-o-az.html2016-ban vált el férjétől Tornóczky Anita, akivel 12 évig voltak együtt, ebből hatot töltöttek házasságban. Azóta nem is volt komoly kapcsolata, most azonban büszkén vállalja jogász szerelmét. TV + Sztárok--Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-rekasi-karoly-megkerte-pikali-gerda-kezet.htmlNegyven éves lett Pikali Gerda színésznő. A legnagyobb ajándéka pedig az volt, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét - tudatta a Bors.TV + Sztárok--Péter Srámek cukrászlányba lett szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180706-peter-sramek-cukraszlanyba-lett-szerelmes.htmlKét hónapja jár együtt Péter Srámek és új kedvese, Adri. Öt éve szinte minden évben összefutottak a Zámbó Jimmy-gálán, ám barátságuk csak most változott át szerelemmé. TV + Sztárok--Fazza dubai herceg a világ egyik legpartiképesebb agglegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-fazza-dubai-herceg-a-vilag-egyik-legpartikepesebb-agglegenye.htmlSportol, jótékonykodik, több diplomája van Fazza dubai hercegnek, sőt milliárdokat örököl majd édesapjától. Úgy tűnik, ő a világ egyik legpartiképesebb hercegi agglegénye. TV + Sztárok--Farkas Franciska színésznő nem biztos, hogy akar gyereket szülni egy pusztuló golygórahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-farkas-franciska-szineszno-nem-biztos-hogy-akar-gyereket-szulni-egy-pusztulo-golygora.htmlFarkas Franciska, roma származású színésznő, korábban modellkedett, most pedig a vidéket is járja, hogy gyerekeknek tartson rendhagyó órákat. Elárulta, hogyan érez a családalapítással kapcsolatban és azt is, mit mond a gyerkeknek a sztereotípiákról. TV + SztárokOrigoA volt Neoton-tag, Pál Éva könnyezve mesélte el, hogyan jutott háza elárverezéséighttp://www.life.hu/sztarok/20180706-a-volt-neotontag-pal-eva-konnyezve-meselte-el-hogyan-jutott-haza-elarverezeseig.htmlHamarosan elveszítheti házát a Neoton Família egykori énekese, Pál Éva. Könnyek között mesélt arról, hogyan veszítette el szinte mindenét, és milyen megoldás az, ami esetleg megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.