Hódi Pamela Katona Renáta Rubint Réka támadás botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elszabadult a pokol az Instagramon Hódi Pamela egyik fotója alatt. Rubint Rékát azzal vádolják Pamela követői, hogy ő az oka annak, hogy Berki Krisztián Mazsit választotta - szúrta ki a Blikk.

Hódi Pamela egy gyönyörű csokrot mutatott Instagramon, amit új szerelmétől kapott. A fotóhoz Rubint Réka is hozzászólt: "A megérdemelt Szerelem ... Tiszta szívemből kívánom, hogy egy életen át tartson!!!!" - kommentelte a fitneszlédi.

Erre azonban rátámadtak Pamela követői, többen is azt állították, hogy ez képmutatás Rékától, ugyanis ő az, aki bemutatta Mazsit Berkinek:

  • "@rekarubint kicsit képmutató vagy. ;)"
  • "Drága szívem, hogy tudsz te tükörbe nézni anélkül, hogy felfordulna a gyomrod magadtól?"
  • "Azért Réka nem vagy semmi. Te mutattad be Berkinek a csajt akiért ott hagyta Pamelát és a kislányt. Most meg, itt nyalsz?? De látom 212 kedvelik ezt a gusztustalan hozzászólásódát!"
  • "Azta az k.... mindenit! Neked aztán jó vastag bőr van az arcodon !!! Most is szeretnéd esetleg hátbatámadni ? Tiszta Mazsola vagy: " Mosolyogva szúr hátba"
  • Rékucinak csak annyi szerepe volt, hogy mind kettőjüket elhívta síelni egyszerre! Meglepi volt nekik,mert ők nem tudták ,hogy a másik ott lesz. Ez gusztustalan húzás volt mint Morzsi férjére nézve, mit Panelára nézve. Mert hiába Pam szakított, de ott a gyerek ,lehet idővel rendezték volna. De ha nem is ,az a tisztességes ,hogy ebből kimarad . Már csak azért is mert Pamelával jóban voltak. Jobb lenne ő is mással foglalkozna . Pl a gyerekeivel menne nyaralni ,nem Ámort játsza ... Ja és nem ilyen megyünk nyaralni ,de a hotelt nem hagyjuk el, együtt edzünk , együtt netezünk ....nyaralásra gondolok. De ő már menthetetlen ,tiszta kamu kirakat ember.....

Persze voltak olyanok is, akik megvédték Rékát, hiszen akit el lehet vinni, azt viszik is, és azért egyáltalán nem kár.

‍♀️ ‍♂️ #edzotaborbolkuldte #ausztirabol #figyelmes #gondolram #gyonyorucsokor #meglepett

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.