Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét

esküvő eljegyzés Pikali Gerda Rékasi Károly születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyven éves lett Pikali Gerda színésznő. A legnagyobb ajándéka pedig az volt, hogy párja, Rékasi Károly megkérte a kezét - tudatta a Bors.

Öt évvel ezelőtt szeretett egymásba Rékasi Károly és Pikali Gerda, és most úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat hivatalossá teszik. Eljegyzésüket a színésznő jelentette be a születésnapi buliján, amit Rékasi rendezett neki egy hajón.

"Gerda sugárzott a boldogságtól. A nagy nyilvánosság előtt jelentette be, hogy Karcsi megkérte a kezét, és boldogan mutatta az eljegyzési gyűrűjét" - mondta a lapnak egy informátor.

A pár nemrég érkezett haza egy olaszországi nyaralásról. A Barátok közt egykor színésze fotókat is mutatott az utazásról Facebook-oldalán. Az egyik képen pedig már ott csillog Gerda gyönyörű gyűrűje.

Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét Forrás: facebook.com/karoly.rekasi.5

A Bors megkerste Rékasi Károlyt is, gratuláltak az eljegyzéshez, de igen szűkszavú volt:
"Köszönjük szépen. Nincs kizárva, hogy az egy eljegyzési gyűrű, bárkinek lehet bármilyen gyűrű az ujján. De ez a mi ügyünk. Jócskán megböjtöltük a korábbi nyilvánosságot, nem akarunk már állandóan szem előtt lenni."

Rékasi Károly és Pikali Gerda is volt már házas. A színész húsz évig volt Détár Enikő férje, a színésznőnek pedig két fia is született a Big Brotherből is ismert Gézutól.

Súlyos autóbalesetet szenvedett az Oscar-díjas színésznő, Linda Hunthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-sulyos-autobalesetet-szenvedett-az-oscardijas-szineszno-linda-hunt.htmlHétfőn szenvedett súlyos autóbalesetet a 73 éves Linda Hunt Hollywoodban. Autója két másik kocsival ütközött össze.TV + SztárokThinkstockPéter Srámek cukrászlányba lett szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180706-peter-sramek-cukraszlanyba-lett-szerelmes.htmlKét hónapja jár együtt Péter Srámek és új kedvese, Adri. Öt éve szinte minden évben összefutottak a Zámbó Jimmy-gálán, ám barátságuk csak most változott át szerelemmé. TV + Sztárok--Fazza dubai herceg a világ egyik legpartiképesebb agglegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-fazza-dubai-herceg-a-vilag-egyik-legpartikepesebb-agglegenye.htmlSportol, jótékonykodik, több diplomája van Fazza dubai hercegnek, sőt milliárdokat örököl majd édesapjától. Úgy tűnik, ő a világ egyik legpartiképesebb hercegi agglegénye. TV + Sztárok--Farkas Franciska színésznő nem biztos, hogy akar gyereket szülni egy pusztuló golygórahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-farkas-franciska-szineszno-nem-biztos-hogy-akar-gyereket-szulni-egy-pusztulo-golygora.htmlFarkas Franciska, roma származású színésznő, korábban modellkedett, most pedig a vidéket is járja, hogy gyerekeknek tartson rendhagyó órákat. Elárulta, hogyan érez a családalapítással kapcsolatban és azt is, mit mond a gyerkeknek a sztereotípiákról. TV + SztárokOrigoA volt Neoton-tag, Pál Éva könnyezve mesélte el, hogyan jutott háza elárverezéséighttp://www.life.hu/sztarok/20180706-a-volt-neotontag-pal-eva-konnyezve-meselte-el-hogyan-jutott-haza-elarverezeseig.htmlHamarosan elveszítheti házát a Neoton Família egykori énekese, Pál Éva. Könnyek között mesélt arról, hogyan veszítette el szinte mindenét, és milyen megoldás az, ami esetleg megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Kiszel Tünde és lánya, Donatella összeöltöztek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-osszeoltoztek-foto.htmlKiszel Tünde és lánya, Donatella jelenleg Olaszországban nyaralnak. A közös utazás mellett a ruhatárukat is teljesen összehangolták...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.