David Beckham így vészeli át a meleget: medencében borozik egy felfújható páván

Forrás: Instagram/Victoria Beckham -
medence David Beckham meleg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham is tudja, hogy a forróságot csak a medencében lehet elviselni, ám az igazi relaxáláshoz  ő még segítségül hívott egy pohár bort, egy csini kalapot, és egy felfújható, lila pávát.

Victoria Beckham osztotta meg a világgal a nyár legmenőbb képét férjéről, Davidről, aki annyira laza, hogy azt tanítani kellene. Egy medencében pihengetve kapta le felesége az egykori focistát, aki a legnagyobb nemtörődömséggel pihengetett egy lila, felfújható páván - ami valószínűleg kislányuké -, egy pohár borral a kezében. Természetesen a napszemüveg és a kalap sem maradhatott el, az összhatás pedig óriási.

David Beckham így vészeli át a meleget Forrás: Instagram/Victoria Beckham
Előnytelen fotót osztott meg Cristiano Ronaldoról kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20180709-elonytelen-fotot-osztott-meg-cristiano-ronaldorol-kedvese.htmlCristiano Ronaldo modell kedvese, Georgina Rodríguez posztolt egy közös képet magukról. Ám úgy tűnik, nem gondolták át, hiszen a focistáról rendkívül előnytelenre sikerült a fotó. TV + Sztárok--Így értékelte a Balaton Soundot a főszervező: megdőlt a látogatórekordhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-igy-ertekelte-a-balaton-soundot-a-foszervezo-megdolt-a-latogatorekord.htmlVéget ért a 12. Balaton Sound, az a fesztivál, ami egy kisebb földrengést is okozott. A főszervezőt, Fülöp Zoltánt a Life.hu riportere, Domszky László faggatta arról, hogyan alakult idén a látogatószám, hogyan viselkedtek a világsztárok, valamint arról is, hogy ő maga hogyan értékelte az idei fesztivált. TV + Sztárok--Foci vb: Björn Kuipers a leggazdagabb bíróhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-bjorn-kuipers-a-leggazdagabb-biro-a-foci-veben.htmlNagyon úgy tűnik, hogy az angol-svéd meccset is vezető Björn Kuipers nemzetközi labdarúgó-játékvezető a leggazdagabb bíró a 2018-as foci vb-n. Ő fújt egyébként a Brazília-Costa Rica meccsen, valamint az ő vezetése mellett búcsúzott Spanyolország is a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. TV + Sztárok--Paudits Béla halotti torára nem ment el senkihttp://www.life.hu/sztarok/20180709--paudits-bela-halotti-torara-nem-ment-el-senki.htmlPaudits Bélát szerettei, barátai, kollégái és rajongói körében búcsúztatták el a Farkasréti temetőben, de az utána szervezett halotti toron már senki nem jelent meg. TV + Sztárok--ÉNB Alexa felvette párja nevét közösségi oldalán: vajon férjhez ment?http://www.life.hu/sztarok/20180709-enb-alexa-parja-nevet-vette-fel-kozossegi-oldalan.htmlMegváltoztatta nevét az Instagram-oldalán Koholák Alexandra, azaz ÉNB Alexa. Párja vezetékneve került a keresztneve elé. Lehet, hogy szintet lépett a kapcsolatuk? TV + Sztárok--Pumped Gabo nem bulizott félmeztelenül az idei Soundon, másnak adta át a terepethttp://www.life.hu/sztarok/20180709-pumped-gabo-nem-bulizott-felmeztelenul-az-ide-soundon-masnak-adta-at-a-terepet.htmlSzinte elképzelhetetlen, hogy Pumped Gabót ne félmeztelenül lássuk a Balaton Soundon, ám most ez megváltozott. El is árulta, hogy miért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.