Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat

2018.07.10. 08:08

Colin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. 

Colin Firth és Livia Giuggioli 1997 óta házasok, de kiderült, hogy kapcsolatuk csak kívülről tűnt idillinek. A feleség ugyanis viszony folytatott egy Marco Brancaccia nevű 55 éves olasz férfival, akit később feljelentett zaklatásért. Állítólag a szerető azután is próbálta erőszakosan elérni Liviát, miután az véget vetett a viszonynak. Mivel a férfi próbálkozásai nem jártak sikerrel, úgy döntött, leleplezi kapcsolatukat Colin Firth előtt egy fotóval...

Colin Firth és LiviaForrás: Northfoto

A vádakat azonban nemrég ejtették. Kiderült, hogy a felek megállapodásra jutottak, amely kizárja a nyilvánosság előtti nyilatkozatot - írja az Express. Nagy megkönnyebbülés lehet ez Liviának, hiszen ő nem akarta a világ elé tárni viszonyának részleteit, és erre végre sikerült rávennie szeretőjét is. A hírek szerint azonban Livia valójában nem csalta meg férjét, hiszen a viszony alatt éppen ideiglenesen külön voltak... Ez azonban még így is tönkreteheti kapcsolatukat.

Colin FirthLivia Giuggiolifeljelentésszeretőmegcsalás