Így fest Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja ma

Forrás: CBC
Forrás: CBC -
színész Váratlan utazás változás Sarah Polley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is rengetegen rajongtak a kanadai sorozatért, a Váratlan utazásért. Sarah Stanley Montreálból költözik nagynénjéhez Avonlea-ba. Kicsit utánajártunk, hogyan néz ki ma a kislányt alakító színésznő, Sarah Polley. 

A színésznő, Sarah Polley első emlékezetes alakítását nyújtotta a Váratlan utazás című sorozatban gyereksztárként. A kanadai sorozatért Magyarországon is rengetegen rajonganak ma is. A színésznő 1979-ben született, édesanyja is színésznő volt.

A Váratlan utazás Sarah Stanley-jeként nagynénjéhez, Hetty Kinghez költözik, így a kicsi Avonlea-ben kell megállnia a helyét igazi nagyvárosi kislányként. A sorozatot 6 éven keresztül vetítették a világ 140 országában.

Sarah Polley, Sarah Stanley-ként a Váratlan utazás című sorozatban Forrás: CBC

Sarah Polley maradt a filmszakmában, ám nemcsak a vásznon látható, hanem énekel, rendez, sőt forgatókönyveket is ír. Azt is tudni lehet, hogy két gyermek édesanyja.

Kattints a képre és nézd meg, hogy néz ki most Sarah Polley!

Forrás: CBC
1 / 2
Forrás: Getty Images
1 / 2
Forrás: CBC
1 / 2
Forrás: Getty Images
1 / 2
Forrás: CBC
1 / 2
Forrás: Getty Images
1 / 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.