Meghan Markle nővére szerint Harry hercegnek a sarkára kell állnia

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Sussex hercegnéje Samantha Markle Meghan Markle család Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Sussex hercegnéjének, azaz Meghan Markle-nek családja nem tud felhagyni a médiaszerepléssel. Most Samantha Markle Twitter-oldalán fakadt ki. Szerinte Diana hercegné szégyenkezne Meghan miatt. 

"Harry egy gyenge jellem, hogy megengedi az Ostobaság Hercegnőjének, hogy rosszul bánjon mindenkivel, aki közel állt hozzá, különösen a családjához" - ídézi Samantha Markle Twitter bejegyzését az Express.

A nő azt is írta bejegyzésében, hogy Sussex hercegének édesanyja, Diana hercegné bizonyára szégyenkezne a kialakult helyzet miatt.

Samantha Markle 10 éve nem beszélt húgával, Sussex újdonsült hercegnéjével, ám mégis lejárató könyvet készül írni róla. Ennek címe már Tale of Two Sisters-re változott (Két nővér meséje). Eredeti címe a The Diary of Princess Pushy's Sister lett volna (A törtető hercegnő testvérének naplója).

Meghan Markle testvére nem nyugszik Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Meghan Markle melleit teljesen leszorította fekete ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-meghan-markle-melleit-teljesen-leszoritotta-fekete-ruhaja.htmlMeghan Markle természetesen tiszteletét tette Lajos herceg keresztelőjén, de a ruha nem volt éppen a legjobb választás. TV + Sztárok--Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak testvére, Lajos herceg keresztelőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-sarolta-hercegno-beszolt-a-fotosoknak-testvere-keresztelojen.htmlMegkeresztelték a kis Lajos herceget, de az eseményen egyértelműen Sarolta hercegnő került középpontba, amikor beszólt a fotósoknak. TV + Sztárok--Katalin hercegné megöregedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-katalin-hercegne-megoregedett.htmlKatalin hercegné gyönyörű volt harmadik gyermeke, Lajos herceg keresztelőjén, ám azért a közeli fotókon látszik, hogy felette sem múlt el az a 36 év nyomtalanul. TV + Sztárok--Foci vb: Elképesztő luxusban nyaralnak a kiesett sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-c-ronaldo-ozil-es-neuer-is-gorogorszagban-nyaral-a-vebe-utan.htmlA világ legnagyobb futballistái a tervezettnél jóval korábban távoztak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gerard Piqué és csapataik a nyolccaddöntőben búcsúztak, míg Mesut Özil és Manuel Neuer válogatottja a csoportból sem jutottak tovább. Megnéztük, mit csinálnak a világ legnagyobb sztárjai, amíg mások megnyerik helyettük a foci vb-t. TV + Sztárok--Bejelentette az RTL Klub: jön a Való Világ 9http://www.life.hu/sztarok/20180710-bejelentette-az-rtl-klub-jon-a-valo-vilag-9.htmlNagy bejelentést tett az RTL Klub, már biztos, hogy jön a Való Világ című valóságshow 9. szériája. Már várják a jelentkezőket. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál albérletet: ismerőseitől kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180710-bauko-eva-nem-talal-alberletet-ismeroseitol-ker-segitseget.htmlBaukó Éva nagy problémával áll szemben, amire egyelőre nem talált megoldást: albérletet keres, de már egy szobával is beérné.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.