Csonka András autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb szerelem is véget ér egyszer... 

"Kedveskéim! Életem leghosszabb, pontosan 13 évig tartó, szerelmi kapcsolatának most, úgy döntöttem, véget vetek. Aki ismer, tudja, mennyire kötődtem ehhez a kocsihoz, aki hű és megbízható társam volt, most szerezzen másnak is örömet. A kapuzárási pánik következtében új szerelem után kajtatok" - kezdte viccesen posztját a színész, amit lent teljes egészében is elolvashatsz.

Klipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoNagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-othttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-vihart-kavart-szinetar-dora-fotoja-kifejezte-hogy-tamogatja-a-prideot.htmlSzinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. TV + SztárokOrigoZsédával beszélgetett Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zseda-enekesnovel-beszelgetett-abel-anita.htmlAz Anita Storyjában Ábel Anita ezúttal Zsédát faggatta. Sok egyéb mellett kiderül, mennyire fontos volt Zsédának, hogy énekesnő legyen, mi mindent megtett azért, hogy feljusson minden héten Budapestre a tanárnőjéhez, valamint egy keveset magánéletéről is beszélt. TV + SztárokOrigoBorzalmas állapotban volt Czeizel Endre orvos-genetikus sírja: egykori páciensei gondozzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-borzalmas-allapotban-volt-czeizel-endre-orvosgenetikus-sirja-egykori-paciensei-gondozzak.htmlAz óbudai temetőben nyugvó Czeizel Endre elhanyagolt sírját tisztelői és egykori páciensei többször lefotózták. Ezt több kismama – akik a professzornak köszönhetően váltak anyává-, nem tudta elnézni, és ők jártak gondozni a sírt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDögös, neccharisnyás képeken Kardffy Aisha, Kiskeró új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180703-dogos-neccharisnyas-kepeken-kardffy-aisha-kiskero-uj-szerelme.htmlKülönös fénykép készült Kardffy Aisháról, Kerényi Miklós Máté fiatal szeretőjéről. A felvételt a 19 éves színésznő Instagramján a Ripost szúrta ki, amely az Operettszínház egyik előadása után készült. TV + SztárokOrigoTihanyi luxusstrandon pihen Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180705-tihanyi-luxusstrandon-pihen-dzsudzsak-balazs-focista.htmlTihanyi luxusstrandon kapták lencsevégre a futballistát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.