Balaton Sound 2018 Martin Solveig
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.
Klipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoAnyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--Odavannak a nők Hajdú Péter legfrissebb fotóiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-odavannak-a-nok-hajdu-peter-legfrissebb-fotoiert-instagram.htmlHajdú Péter időről időre megoszt a nyaralásairól vagy a gyerekeiről fotókat a közösségi oldalon, és van, hogy szelfivel jelentkezik be. TV + SztárokOrigoSáros mellekkel pózol Éden Snjezihttp://www.life.hu/sztarok/20180701-saros-mellekkel-pozol-eden-snjezi-snjezana.htmlEmlékeztek még Éden Snjezire? A nagymellű bombázó a valóságshow-t követően a Pumpedék szereplője volt, de tulajdonképpen sokkal többet nem tudunk azóta sem róla, mint hogy nagyon szereti mutogatni magát. TV + SztárokOrigoPintér Mariann új frizurájáról posztolt, de a melleit is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-pinter-eden-hotel-mariann-uj-frizurajarol-posztolt.htmlAz Éden Hotel lányai már csak ilyenek. Úgy tűnik, ma nem csak Snjezi, de Pintér Mariann is közszemlére tette kebleit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.