műsorvezető tűsarok Orosz Barbara szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa" - nyilatkozta Orosz Barbara a Blikknek.    

Orosz Barbara pár napja kotyogta ki egy reggeli műsorban, hogy vége lett komoly kapcsolatának, de már meg is van az új kiszemeltje, akivel boldog lehet. Most bővebben mesélt arról, hogy hogyan, miért történt a szakítás.

"Az elmúlt tíz évben csak három komoly kapcsolatom volt, és nem feltétlenül én szabtam meg a végét. Általában jött egy erősnek és határozottnak tűnő férfi, aki elrabolt. Amikor megérzem valakivel kapcsolatban, akár egy szempillantásból, hogy egyszerűen dolgom van vele, nem hezitálok, belevágok. Nem hiszek a véletlenekben. Most úgy érzem, új szakasz kezdődött az életemben. Egészen más energiák tombolnak bennem. Lassan ismerkedem. Már nem fogadom el azt, aki csak úgy elém toppan, szeretném megismerni, hogy tudjam, passzol-e hozzám. Nem adok több időt olyan kapcsolatoknak, amelyek megannyi kompromisszummal terheltek. Nem rohanok, élvezem az életemet, nyitott vagyok egy új szerelemre, és pontosan tudom, hogy egy igazi, karizmatikus, erős alfahímre vágyom. Talán mert születésem óta ilyen férfiak vettek körül. Sokan tartanak kemény, maximalista, karrierista nőnek. Igazából az is vagyok. Meg még annyi minden más. Büszkévé tesz mindaz, amit elértem, de mindig csak a következő cél mozgat, nyughatatlanság, alkotói hév munkál bennem minden területen, amibe csak belefogok. Azt is be kellett látnom, egy magát erősnek mutató férfi egy idő után kevésnek érezheti magát mellettem. Kedves, megértő nő vagyok, de tartok valahol az életemben, és ezért nem akarom rosszul érezni magam. Sokan akartak megtartani béklyóval, pedig csak akkor maradok, ha megkapom azt a szabadságot, amiben komfortosan érzem magam. Akkor szuper társ vagyok" - mesélte a lapnak a Tűsarok 38 éves háziasszonya, akinek óriási harcai vannak a szüleivel, ugyanis ők már unokáznának. Hozzátette, minden eddig párjának volt gyermeke, a 2 évestől a 22 évesig, de mivel empatikus személyiségnek vallja magát, hamar megtalálta mindegyikükkel a közös hangot.

Labancz Lilla megmutatta gömbölyű fenekét falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-labancz-lilla-megmutatta-gombolyu-feneket-falatnyi-bikiniben.htmlA képek szerint szinte paradicsomi körülmények között él Amerikában Labancz Lilla, most is a The Beverly Hills Hotelből posztolt egy képet, amelyen formás fenekét alig takarja valamilyen textil. TV + Sztárok--Yvonne Dederick legújabb fotóján csontsoványnak tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-yvonne-dederick-legujabb-fotojan-csontsovanynak-tunik.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Yvonne Dederick rengeteget edz, fitneszversenyekre jár. Ám legutóbbi fotóján nem izmosnak, hanem inkább soványnak tűnik. TV + SztárokOrigoTolvai Reni bikiniben terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-tolvai-reni-furdoruhaban-terpesztett.htmlMegszokhattuk, hogy Tolvai Reni nemcsak fellépéseiről készült fotókkal és videókkal lepi meg rajongóit, hanem gyakran oszt meg magáról szexi képeket is. Így történt ez most is. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina egyetlen napra ment nyaralni: elmosta az esőhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-kulcsar-edina-egyetlen-napra-ment-nyaralni-elmosta-az-eso.htmlKulcsár Edinának ezen a nyáron nem lesz ideje a hosszabb kikapcsolódásra, de azért egyetlen napját szabaddá tette, ezt szánta nyaralásnak. Sajnos az is kudarca fulladt. TV + SztárokOrigoVajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részeltekethttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vajna-timea-a-babavaras-korulmenyeirol-arult-el-reszelteket.htmlMegadta a lehetőséget Vajna Tímea követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle. Rajongói pedig a családtervezéstől érdeklődtek, Tímea pedig őszintén válaszolt. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna a kádból posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-kiss-ramona-a-kadbol-posztolt.htmlKiss Ramóna a kádból posztolt fotót Instagram-oldalára. kiderült, hogy imád lubickolni! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.