El kellett hagynia otthonát Kulcsár Edinának és Csutinak: videóüzenetben mesélték el

otthon videó Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinának és Csutinak váratlanul el kellett hagyniuk az otthonukat, de nem estek kétségbe és strandolni mentek.

Néhány nappal ezelőtt még azon kesergett Kulcsár Edina, hogy az egyetlen félnapos nyaralását is elmosta az eső. Úgy tűnik, egy váratlan helyzet miatt mégis lebarnulhat: egyelőre nem tudni, miért, de el kellett hagyniuk az otthonukat, így a strandon töltötték a napot.

2 napja még nem gondoltam volna, hogy megint víz közelében lehetek. A váratlan dolgok mindig a legjobbak - írta a videó mellé Edina.

2 napja még nem gondoltam volna, hogy megint víz közelében lehetek. A váratlan dolgok mindig a legjobbak.☺️❤️ @csut.i

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Dobó Kata bikiniben, a Balaton közepén tanulja a szövegét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-dobo-kata-bikiniben-a-balaton-kozepen-tanulja-a-szoveget-foto.htmlDobó Kata bármit csinál, szexisen teszi. Ezúttal a Balaton közepén tanulja a szövegét jövö hétre és mindezt fürdőruhában.TV + Sztárok--Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági megmutatta nedves popsiját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-megmutatta-nedves-popsijat-foto.htmlPumped Gabo exe, Sebestyén Ági ezúttal sem fogta vissza magát. TV + SztárokOrigoBikiniben fotózta magát a néhány hónapja szült Czippán Anett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-bikiniben-fotozta-magat-a-nehany-honapja-szult-czippan-anett-foto.htmlTombol a nyár, a sztárok is pihennek. Czippán Anett családjával Szardínián nyaral.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKorda György ettől a kommenttől borult ki: a halálával riogattákhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-korda-gyorgy-ettol-a-kommenttol-borult-ki-a-halalaval-riogattak.htmlKorda György és Balázs Klári karrierje évtizedek óta töretlenül ível felfelé. A sztárpárt mindenki szereti, éppen ezért esik nekik rosszul, ha rosszindulatú kommentekbe botlanak, bár általában nem szokták őket olvasni.TV + Sztárok--Epres Panni, modell megmutatta smink nélküli arcát: 42 évesen is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-epres-panni-modell-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-42-evesen-is-gyonyoru.htmlEpres Panni az ország legismertebb modelljei között szerepel. Két gyerek édesanyjaként és túl a negyvenen is elképesztő formában van.TV + Sztárok--Így nézett ki a hírnév előtt Messi, Ronaldo és Neymar - sztárfocisták anno és mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180714-igy-nezett-ki-a-hirnev-elott-messi-ronaldo-es-neymar-sztarfocistak-anno-es-most.htmlKi gondolná, hogy a világ legsármosabb focistái a hírnév előtt egyenesen rondák voltak? Pedig így van! Mutatjuk! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.