Palvin Barbi karrierjéről és szerelmi életéről mesélt

párkacsolat modell Palvin Barbara szerelem karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi őszintén vallott karrierjéről és magánéletéről. Kiderült, hogy öt éve szingliként él.

Ritkán ad interjút Palvin Barbi, most azonban kivételt tett. A gyönyörű modell a Blikknek mesélt arról, mi az, amit már nagyon megbánt és mi az, amit ma már másként tenne.

Én is követtem el olyan hibákat, amiktől fogom a fejem. A szakmán belül az egyik legnagyobb, hogy a Victoria's Secrettel megszakadt a munkakapcsolat. Húszévesen pont egy szakításon mentem keresztül, elkezdtem bulizni, hirtelen szingli és „tini" lettem, nem figyeltem oda magamra, és a hozzáállásommal is komoly probléma volt. Nem becsültem meg, amim van. Tudom, én rontottam el, és azóta is azon vagyok, hogy ezt helyrehozzam."

Palvin Barbi néhány dolgot ma már másként tenne Forrás: L'Oréal Campaign

A szépség elárulta azt is, hogy rosszul érinti, ha olyan emberek ítélkeznek felette, akik nem is ismerik.

Senki sem ismer, és mindenki elítél, és ez nagyon sz.r érzés, mert ha engem bántanak, akkor a szüleimet is bántják, és nekik aztán tényleg semmi bűnük nincs."

Palvin Barbi a lapnak bevallotta, öt éve szingliként él, ugyanakkor mostanában sokat beszélget egy fiúval, és ez a kapcsolat kettejük között akár komolyabbra is fordulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.